I annonssamarbete med Swiss Clinic

Hudbehandling från Swiss Clinic

28 februari, 2017 3 kommentarer
Okategoriserade


swiss-clinic_susanne-histrup

Det är nästan för bra för att vara sant! Jag håller på att testa en professionell hudbehandling från Swiss Clinic som man gör själv i hemmet vilket passar mig perfekt. Med fullrulle hela dagarna är det svårt att komma iväg på salong så att ha salongen i mitt eget badrum känns både lyxigt och effektivt.

Hur fungerar den här behandlingen: Skin Renewal?

 Jo, behandlingen med Swiss Skin Roller är en revolutionerande hudföryngrings behandling som man gör i hemmet och helst på kvällstid då huden kan bli lite röd. Behandlingen är både innovativ och effektiv och blev korad till Årets Innovation 2015 på Swedish Beauty & Cosmetics Award. Känns mycket tryggt tycker jag, eller hur?

Följ med mig här när jag förklarar steg för steg hur du på bästa sätt gör den här behandlingen hemma – lätt som en plätt!

swiss-clinic_susanne-histrup

Börja med att rengöra ansiktet med deras cleansing gel för att få bort smink och orenheter. Viktigt att huden att ren och torr innan du påbörjar behandlingen.

swiss-clinic_susanne-histrup

Använd sedan Skin Rollern som har 540 mikronålar i stål vilket lurar huden att den blir skadad och då startar en läkprocess som i sin tur startar upp kollagenproduktionen, som resulterar i att ny hy produceras. Första gången jag använde rollern stack det till lite men jag vande mig snabbt och sedan dess gillar jag känslan av alla små nålar mot huden….haha!

Så rulla den fram och tillbaka med räta och fasta drag för att uppnå optimalt resultat. Var noga med att rulla i olika riktningar: vertikalt, horisontellt och diagonalt åt båda håll i totalt 3-5 minuter.

DSC_0947

DSC_1102

Huden kan bli lite röd av behandlingen så utför den med fördel  på kvällen så att huden kan vila under natten.

DSC_0958

Efter rollern, smörj då in ansiktet med Rejuvenating Serum och nu när huden har små mikrokanaler av rollern absorberar den mer än 300% av de aktiva ingredienserna i serumet och stärker hudens läkning, så att ny frisk hud bildas. Underbart eller hur?

DSC_0960

Vilka resultat har behandlingen gett undrar ni nu? Jo, jag har bara hunnit göra den i ett par dagar men upplever redan nu att huden fått ett extra glow vilket känns fantastiskt och det är tackvare skin rollerna som gett huden en cirkulations-kick skulle jag tro. En känsla av spänst och vitalitet vilket känns mycket bra så här i februari när man känner sig lite glåmig, blek och huden är extra torr. Den stora fördelen med behandlingen enligt mig är att man får fina resultat omgående utan att behöva använda kemikalier eller kirurgiska ingrepp. Som extra bonus, för alla oss som inte hinner iväg på salonger, är att man med två smidiga verktyg förbättrar huden i hemmets lugna vrå. Två tummar upp!
DSC_0990

DSC_1000

Efter att du använt rollern är det viktigt att rengöra den med en sanitets spray tex med Sanitizing Spray från Swiss Clinic.

Upprepa behandlingen varje kväll i 5-7 dagar och sedan vänta lika många dagar innan du kör den igen.

Missa inte detta finfina erbjudande där ni får hela 15% rabatt på behandlingen om ni uppger koden: HISTRUP15 

Kliniskt resultat i hemmet, det blir inte bättre än så tycker jag!

Subtila detaljer

27 februari, 2017 Skriv en kommentar
Fredagstipset / Mode

701107_rollover

Visst gillar jag more is more, storslagna och knasiga färg- och mönstermixar, vräkiga accessoarer och iögonfallande skor men jag gillar också det enkla, rena och monokroma. Det ena behöver inte utesluta det andra eller hur? Ena dagen kan jag ha en mönstrad Missonikostym matchat med en rolig sko för att nästa dag välja ett par ljusgråa jeans med en grå stickad tröja. Jag väljer mina outfits efter humör, hur vädret är och hur dagen är ser ut. Planerar inga outfit i förväg förutom till gala och större fester.

Anyway, idag gick jag förbi River Island och där såg jag de här fina byxorna. Stilrena men ändå med en liten twist. En lagom iögonfallande volang som gör byxan både trendig men ändå klassisk.

701107_alt2

Ta mig tillbaka NU

27 februari, 2017 3 kommentarer
Inspiration

Sls_miami_susanne-histrup_sea-lily_tunika

En trevlig strandklubb med tillhörande super schyst hotel är SLS. Inte alla klubbar på South Beach tillåter walk by’s (dvs folk som bara går förbi och som inte bor på hotellet) men SLS gör det. Thank god!

Sls_miami_susanne-histrup_sea-lily_tunika
Sls_miami_susanne-histrup_sea-lily_tunika

Jag tycker att det är en av de trevligare ställena om man ska unna sig en heldag på stranden. God mat, bra service, ok priser och sedan äskar man ju det rosa och vita, eller hur?

Sls_miami_susanne-histrup_sea-lily_tunika Sls_miami_susanne-histrup_sea-lily_tunika

Extra plus för att min Chanel väska matchade bäddarna perfekt…haha! Och vi lyckades deal till oss en stor säng till priset av en vanlig bädd, bara en sån sak.

Sls_miami_susanne-histrup_sea-lily_tunika Sls_miami_susanne-histrup_sea-lily_tunika Sls_miami_susanne-histrup_sea-lily_tunika Sls_miami_susanne-histrup_sea-lily_tunika Sls_miami_susanne-histrup_sea-lily_tunika

Ja, vid dessa kalla och gråmulna dagar längtar man lite extra tillbaka till Miami med palmer, blått vatten, sol och bad. Det är sportlov i Stockholm och vi spenderar det i år just hemma vilket också är skönt men jag skulle inte tacka nej till lite värme och fräknar på min näsa….:)

Klädd i Sea Lily Miami, Hermès skor, Chanel väska och Forever 21 brillor som är Amandas.

Söndagens outfit

27 februari, 2017 Skriv en kommentar
Okategoriserade

hermes_susanne-histrup_hm_cubus_ecco_birkin

Igår hängde vi mest hemma på förmiddagen. Jag jobbade och förberedde två samarbeten som kommer upp den här veckan och sedan åkte vi till Pizzerian 450 Gradi och käkade lunch, tog en promenix på Kottlasjön och önskade att vi haft skridskorna med oss (inte jag för jag kan banne mig inte ens stå på ett par skrillor), därefter åkte vi och bowlade tjejerna mot killarna. Fördelen med att vara 3 tjejer och 3 killar i familjen…hehe..

hermes_susanne-histrup_hm_cubus_ecco_birkin hermes_susanne-histrup_hm_cubus_ecco_birkin

Jag hade Ecco skor, Cubus jeans, H&M Jacka, Céline brillor, Hermès väska och cashmere tröja.