Ofrivillig tystnad

Ofrivillig tystnad 

.

God kväll,

Alltså dagens tystnad här inne på bloggen har varit helt ofrivillig från min sida, men inget funkade i morse när jag skulle skriva ett inlägg, så frustrerande detta. Jag håller nog på att bli så smått tokig på allt som inte fungerar. Så ledsamt, och irriterande, det ska bara fungera!

Ber så mycket om ursäkt till alla er som läser, och försöker. Det är inte acceptabelt att det gått över en vecka och fortfarande så är det såååå mycket fel… Ja jag vet det börjar även bli tjatigt att nämna detta i vart och vart annat inlägg, så ska sluta älta och istället hoppas att så många som möjligt kan se detta inlägg :)

Kan ni inte skriva ner alla fel ni hittat här bland kommentarerna. Kanske är saker som jag inte märker, som ni märker! Så kan jag ta det med IT också…

.

m

Hoppas i vilket fall att ni haft en riktigt fin dag! Min har varit väldigt effektiv, och jag har varit ute på språng från att jag lämnade barnen tills vi kom hem igen vid 16:30 med undantag för en snabblunch på 20 min! Nu ska jag lägga mig, helt stel i kroppen så kan ju alltid hoppas att maken kanske kan erbjuder en massage ;)

Kram på er

/Anna

 1. Usch, förstår verkligen din frustration!! Nu idag kom jag i alla fall direkt till URL:en /starwoman och ser ditt nya inlägg – woho :) Hoppas du får en fin dag i höstrusket (och visst är det lite mysigt ändå med tända ljus och te i soffan? Men fråga mig igen i februari vad jag känner då över vädret så tycker jag nog inte samma sak haha!) Kram

 2. God morgon,
  Det jag märker just nu, är det här med kommentarerna. Men annars har jag sett att nyansen på texten blivit mörkare så den blivit lättare att läsa och det verkar som man inte behöver rensa webbhistoriken för att kunna se senaste inlägget. Det är ju bra! Har däremot inte kollat om saker ser ut att saknas i arkiv eller så, men det har du ju bättre koll på själv. Ja, det är bedrövligt att sådant här alltid ska fungera dåligt! Under våren bytte, det redovisningsföretag mitt jobb anlitar, fakturasystem. Blev katastrof! Vpra fakturor försvann t.ex. och det kan ju få förödande konsekvenser! Det är fortfarande saker som inte fungerar som de ska och fakturor fastnar, går inte att godkänna t.ex. Och det har gått nästan ett halvår…! Jag håller med dig; saker ska fungera!
  Massor kramar!
  Rebecca

 3. Jobbigt för dig med krångel.. jag har inte sett något fel, men tycker bloggen såg trevligare förut, vet inte varför du ändrat, men den ser lite tråkig ut nu. Innehållet är toppen som vanligt! Menar bara utseendet. Malin

  1. Det är tyvärr inte mitt beslut att bloggen ändrat utseende :( Utan det är Bonnier som bestämt att byta plattform för att det ska gå snabbare att läsa bloggen, och sånt tekniskt och då ändrades även utseendet :) Och jag håller med dig om att den va snyggare förut ;) Kul att du gillar innehållet!! Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..