Sommar på en tallrik

Sommar på en tallrik

Sommar på en tallrik

007

.

Blir inte mer somrigt än så här på en lunchtallrik! Är egentligen inte något större fan av sill och sånt, men just färskpotatis, matjessill, egenodlad gräslök och gräddfil kan vara sååå gott på sommaren och perfekt mat till mig som jobbar hemifrån, är ju bara att koka potatisen i stort sätt och så är det nästan klart!

Gillar ni sill? Eller kör ni som maken min och resten av denna familj gör med ett gäng köttbullar i gräddsås till färskpotatisen istället och rynkar näsan åt mig ;) Känner mig som jag sitter med Svarte Petter ibland, haha!

.

004

Ha en kalasfin måndags eftermiddag och kväll i det ljuvliga sommarvädret.

Nu hämta barnen ♥ ♥ ♥

Kramar

 

  1. Mums så gott! Nu längtar jag verkligen tills på fredag!!! Älskar sill, dock ej matjes :) men annars alla möjliga smaker och gärna ägghalvor med räkor och så en supergod skagencheesecake, från Victoria (matplatsen) som jag gjorde förra midsommar! Kram

    1. Ja ägghalvor på midsommarbordet med majo och räkor har vi alltid också, och även skagencheesecaken från Matplatsen brukar vi köra, sååååå himla god!! Ha en fin dag! Kramar

  2. Matjes och löksill är smaskens! De andra varianterna ger jag inte mycket för. Har du inte kokta ägghalvor till också? Det är ju så gott till!

    1. Håller helt med dig, Matjes och löksill är det godaste resten kan kvitta för min del :) Nej jag har missat ägghalvor, ”ska” man ha det till? :) Jag ÄLSKAR ägg så ska jag koka till nästa liknande lunch! Ha en fin dag! kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..