Nytt till Julie

Nytt till Julie

Nytt till Julie

012

Spjälsäng i denna familj är nu ett minne blott!

011

En växasäng flyttade in i fredags.

020

Här sover numera mitt minsta barn som inte är så liten längre.

016

.

Godmorgon,

Hoppas ni haft en fantastisk helg.

I fredags gick Julie från liten tjej till stor tjej. Hon fick nämligen äntligen en växasäng och spjälsängen åkte ut i förrådet (och ska nu säljas, hojta till om någon är intresserad). En så stolt och mallig tjej fick välja säng alldeles själv på Ikea, och såklart valde hon en likadan som storasyster har. Celine är idolen, allt som hon gör, och säger, det gör Julie som en litet gulligt eko ;)

Hon var så stolt och glad när storebror (med lite övervakning, och hjälp av pappan i familjen) byggde ihop sängen och den blicken när hon väl fick krypa ner, synd jag inte fångade den på bild. Hon har hittills sovit i sängen hela nätterna sedan i fredags, så himla duktig. Blöja på dagtid slutade hon med i vintras, och nu är det snart nära att hon inte har blöja på natten heller. Halleluja vad härligt säger denna mamman att snaaaart slippa blöjbarn, det vill jag inte gå tillbaka till mer nu ;P

.

018

014.JPG

Ja men då kör vi den sista veckan innan det riktiga sommarlovet och semestern! Tjooooho! Ha en bra måndag allesammans.

Kramar Anna

 1. Åh så mysigt och fint i hennes rum. Härligt att hon sover hela nätter :) Gulligt att hon vill vara som C men inte så konstigt såklart. Min son var supertidig( tror jag) han slutade helt med blöjor innan två års ålder. Men han tyckte det var kul med pottan och de satt alla på dagis i ett gäng du vet, före mat och innan utelek. Men som du skriver de slutar för de mesta när de klarar det. På den tiden var jag ensam med honom. (Hans pappa finns inte med oss. )Ja jag var ensam fram till han var 3 och halvt då träffade jag min nuvarande man :)Ja det jag ville komma fram till. Så det var skönt med allt som underlättade ;-)
  Puh blev en hel roman :)
  Stor kram
  Fia

  1. Men jag älskar romaner så tummen upp ;) Ja det var tidigt att sluta med blöja före 2 års ålder, men så himla skönt för dig!! Visste inte att du varit ensam med din son tills han var tre, strongt!!! Stor kram på dig!!

 2. Duktig tjej! Min Frans som är precis lika gammal har tvärtom slutat sova i sin säng (han fick en växasäng för några månader sen) och vill bara sova med mig… Och blöja, ja det kommer han nog ha i evigheters evighet. Han tar gärna av sig den och säger jag är stor nu, jag behöver ingen blöja. Hmm, men då måste man kunna gå på pottan? :)

  1. Nu kanske jag har helt fel, så ta det med en nypa salt, men känns som pojkar över lag är lite senare med att sluta med blöja, men Julie är å andra sidan tidigast av mina tre barn men tror hon blir så påverkad av storasyskonen och hon vill precis som jag skriver i texten vara som storasyster och ha Frost-trosor ;) Men barn slutar när dom är mogna helt enkelt, vips så vill din kille köra pottan och vips r blöjor ett minne blott :) Kramkram

 3. Stora tjejen!! :) Kul för henne med nya sängen. Här kör vi på några veckor till efter midsommar innan semester, men håller det här strålande vädret i sig gör det inte så mycket. Ha en fin midsommarvecka! Kram

  1. Ja detta med ny säng, det var ”stort” för henne, så mallig att mamma numera kan ligga bredvid i hennes rum (även om jag får ha benen utanför eller vika ihop dom, haha) Tack det samma fina du!! Kramar Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..