Ett gäng firrar i vardagsrummet

Ett gäng firrar i vardagsrummet

Ett gäng firrar i vardagsrummet

001.JPG

Hemmet denna morgon, som ni ser skiner solen in även idag! Love på det!

003.JPG

Ett gäng firrar har flyttat in!

012

Förresten jag har beställt ytterligare tygprover, sååå velig.. Kanske inte blir sammet ändå.. Hoppas proverna ligger i brevlådan idag :) 

002
.

,

Hej 15 juni,

Ofta vid denna tid på året brukar mitt inrednings-sug dala för att återkomma fram till hösten igen, men i år är jag ovanligt pigg på att planera och greja här hemma trots årstiden. Och ett gäng kuddfodral fick hänga med hem häromsistens från H&M Home. Föll pladask för mönstret med fiskar, och den blå nyansen.

Kuddarna var egentligen tänkta att ligga ute på balkongen, men när jag väl kom hem med dom, så tyckte jag det var synd att dom små firrarna skulle ligga ”ute” och bli solblekta, så dom fick hamna i vardagsrummet istället :)

.

015

Någon liten är trött denna torsdagsmorgon ♥

.

Nu ska jag gå igenom min mejl, samt skriva några fakturor så jag har råd att lev i sommar ;) Simma lugnt denna 15 juni, tänk redan halva månaden har gått redan.. :/

Kram och hej!

/Anna

 

LOADING..