Buenos días

Buenos días

Buenos días

046

Trädet utanför burspråket är magiskt just nu!

 

Buenos días,

Har ni planerat sommaren än?

Vi har en vecka bokad på Fårö/Gotland i juni/juli hela familjen. Pittoreskt stugliv vid havet blir det. Bara varit på Fårö en snabb vända förut, och ser mycket framemot den veckan, ska bli såå mysigt, älskar Gotland!

Maken har bytt jobb för nån månad sedan, och har då av förklarliga skäl inte så mycket betald semester att ta ut denna sommar, så går inte att planera så mycket mer än så då vi inte vet vad han kommer ha för semester. Men barnen och jag dra mot Västkusten en vända när sommarlovet och semestern väl är här. Svärmor har stuga vid havet i Falkenberg, så där tänkte vi snylta in oss hos några nätter, sedan har vi mina föräldrar att hänga hos på landet, och bonussvärfar har stuga vid en insjö, så han kan nog också få sig ett övernattande gäng på besök i sommar. Vi kommer helt enkelt vara som ett gäng gräshoppor som drar fram i sommar på jakt efter bra ställen att hänga på – haha!

Oj vad klockan sprang iväg nu då, måste kila och väcka barnen!

På återseende!

Kramar

 1. God Morgon,
  Samma här; mannen påbörjade ett nytt jobb denna vecka, så vad vi vet kommer han jobba hela sommaren igenom. Men man kan ta kortare turer på helgerna -det finns ändå många kul ställen vi når på en dagstur. Man kan ju övernatta nånstans också, om man inte tycker det blir stressigt att åka hem på söndagen. Jag kommer dock vara lite ledig själv; var ledig så lite förra sommaren att det känns nödvändigt. Det har också varit väldigt mkt för oss att ta itu med de senaste åren, att min hjärna är väldigt stressad. (Det har gett sitt uttryck på alla möjliga vis.) Det kunde vara bra om man kunde få sträva mot att bli sig själv igen. :)
  Jag vill passa på att gratulera dig och J på ”18-årsdagen” idag då! :) (Ni firar ju en dag efter oss; så lätt för mig att komma ihåg!)
  Massor kramar!
  Rebecca

 2. Härligt med Fårö🙌Där får ni bästa återhämtningen och naturen är ljuvlig! Nybakat bröd hos Sylvisdöttrar ( @sylvisdottrar på insta) Härliga stränder för bad och lek. Tack för en fin blogg😻 Kram Sari

 3. Haha, samma här. När man är ensam med barn så får man snylta lite tycker jag. Så skönt med flera vuxna som vill pyssla om både mamman och 2-åringen. VI är ju ensamma jämt annars så det ska bli sååå skööönt att få en chans att äta och dricka något gott i lite lugn och ro, haha. Och kanske till och med få en sovmorgon eller två. För oss blir det en resa till Mallorca (första långresan för lillkillen) och sen tar vi tåget till Österlen för resten av sommaren. Kram till dig!

 4. Härligt med Gotland!Aldrig varit dit men ser ju så fint ut!Vi far till Montenegro i juli.Jag och sonen.Våran första solsemester.Ska bli båda spännande och skönt!Ha en fin dag!

 5. Samma sak här – sambon har inte lika mycket semester som jag har. Men en vecka har vi bokat i Kroatien, så får vi se vad som händer sen :) Nästan skönt att inte ha jättemycket planerat utan tar det lite som det kommer, beroende på väder såklart. Tänker nog också någon tripp till västkusten och kanske en helg på Visingsö.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..