Rosa för hela slanten

Rosa för hela slanten
044

Julies ursöta små sneakers inför stundande resa.

051

Och så ett par till storasyster, sååå himla fina tycker jag!

053

Den rosa nyansen är så behaglig, och skon är lätt och kommer passa perfekt att springa runt i på Gran Canaria

047

Sötaste ryggsäcken matchar skorna fint!

.

Tjingeling,

När man ska iväg på resa, och det inte hunnit bli riktigt vår här hemma ännu, måste man uppdatera skogarderoben, och här har Julie och Celine fått sig varsitt par urfina sneakers från Lejon och Skopunkten. Billiga, och vansinnigt fina. Såååå nöjd, för att inte tala om dom två små flickorna som ska ha dom på sina fötter. Skynda fynd säger jag, 199 kr paret och köper man två par skor får man ju alltid det ena paret för halva priset :)

Ryggsäcken från härliga Molo/Emelies butik med en massa gulliga lamadjur på är Julies första alldeles egna ryggsäck som vi ska fyllas med lite pyssel och annat som ska sysselsätta henne på flygresan. Första resan hon kommer ha ett eget säte att sitta i nämligen, spännande värre detta om man är 2,5 år :)

.

 

073

.

Även denna mamman har satsat på lite puderrosa inför resan. Närmare bestämt en tunn klänning i 100 % Viscos (älskar Viscos) blir alltid så fint fall med just det materialet, och inget undantag med denna klänning heller. Har även ett knytband man kan ha i midjan eller knyta bakom ryggen som jag väljer.

Nu gäller det bara att ladda upp och grunda med brun utan sol innan man åker så man inte smälter ihop  helt med klänningens nyans, för just nu så är man ju (läs jag) så blek att jag säkert kommer skrämma en och annan stackars spanjor om jag inte BUSAR mig ;) Klänningen är från Cream/MyZtyle för den som nu kanske funderade över detta!

.

060.JPG

.

Men först får det vara fokus på denna sista skol- & arbetsvecka först, innan vi går på semester hela gänget på fredag.

Ha en bra start på veckan, så hörs vi snart igen såklart!

Kramar Anna

.

.

.

 1. Perfekta skor. Inhandlades till vår Floridaresa och de funkade fin fint. Och snygga är de också. 😊👍

  1. Ja visst är dom jättefina, galet nöjd både med hur dom ser ut och kostade ;) Trevlig helg, kram Anna

 2. Men åh en sån fin klänning, även söta skor. Älskar puderrosa :)
  En resa låter ju inte helt fel ;)
  Kram och ha en fortsatt fin dag.

 3. jag köper mycket skor på skopunkten och jag köper alltid några par av just det märket til mina barn
  hoppas dessa rosa finns kvar nästa gång jag åker till Sundsvall 😊

 4. Halloj i lunchtimmen,
  Både klänning, skor och väska var väldigt fina! :)
  Apropå BUS, så har orden från en mycket klok tjej satt sig hårt i mitt minne: ”Jag har faktiskt rätt att vara vit”, sa hon, när någon lite illa dolt ”klagade” på hennes ljusa ben som stack fram under kjolen. Precis! Lika lite som man ska klaga på att någon är mörk; lika lite ska man ju klaga på att någon är ljus. :) Tycker det var så himla bra sagt, att jag tänker på det varje gång BUS kommer på tal. :) Och ja, jag BUS:ar betydligt mindre och mer sällan numera. Dels för att jag bryr mig mindre (och är lat), men också för att jag tycker det var så tänkvärda ord hon sa. Men SPF blir det desto mera av, hi, hi! ;) :)
  Massor kramar!
  Rebecca

  1. Klok vän du har, för visst är det så att man ska få vara vit också, men jag tycker det ser fräscht ut på sommaren att få sig lite färg (jag solar dock aldrig, tråkigaste jag vet att ligga och pressa, och nyttigt är det inte heller) med BUS. Lite småbruna ben under kjolen är fint tycker jag, men jag är som du busade mig mycket mer förr, här har du en latis till – haha! ;) SPF är mycket viktigt laddat upp både till oss vuxna och barnen med hög faktor! Stor kram Anna

 5. Åh såå fina skor, ryggsäck och klänning! Hade görna klickat hem den till mig själv, men har shoppat tillräckligt de senaste dagarna så nu får jag hålla i pengarna ett tag, ha ha!
  Härkigt med sol, värme och semester. Här blir det en ny operation igen, så sänglänge i nån månad fr.o.m. nu på fredag.och sen lång rehab. Men operationerna är ju till för att jag ska bli bra i resten av mitt liv, så då får det ju vara lite jobbigt en tid.

  Ha en härlig vecka. Stor kram!!
  /Fia

  1. Jag har snart köpstopp också, haha! Men hade så ruskigt tråkiga saker i min garderob, så nu har det klickats hem både det ena och andra till mig själv sista tiden (handlar mest till barnen numera.. ) faktiskt riktigt kul, kanske man slipper känna sig som en grå mus :)

   Stackars dig, håller verkligen mina tummar för att du ska bli bra, och att detta är sista operationen! Stor kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..