Några tips på vardagslyx

Badrummet är fixat för ett litet hemmaspa med tända ljus, väldoftande tvål och färsk frukt. Lite härlig vardagslyx helt enkelt. 

ANNONS
ANNONS

sponsorskylt Nivea
IMG_9141

IMG_9128

.
.

Godmorgon,

Det här med att få till lite vardagslyx, är ibland enklare sagt än gjort. Särskilt om man är förälder. Men det går att hitta lyxen i sin alldeles vanliga vardag, bara man bestämmer sig för att ta sig den lilla extra tiden emellanåt. För mig betyder vardagslyx främst stunder med ren avkoppling, och mitt allra bästa tips är att ordna SPA hemma. När jag gör det, tappar jag upp ett varmt bad, tänder doftljus, sätter på en lugn skiva, fram med lite färsk frukt och alla väldoftande tvålar, krämer och ansiktsmasker jag har. Sedan njuter jag där i badkaret och låter tankarna sväva fritt en stund.

N I V E A  Silk Mousse Creme Care, skulle man kunna kalla för vardagslyx på flaska. Härligt len precis som namnet säger, och en liten klick av moussen blir till ett riktigt härligt lödder som räcker till hela kroppen. Lödder är något jag gillar när det kommer till duschkrämer. Ju mer desto bättre är min melodi, så denna gillade jag verkligen. Moussen doftar dessutom magisk gott, och torkar inte ut huden alls.

Perfekt kombination!

.

ANNONS
ANNONS

IMG_9110

Finns i tre olika varianter:

 NIVEA Silk Mousse Creme Smooth – djupt vårdande med essentiella oljor.
NIVEA Silk Mousse Creme Soft – som innehåller välgörande silkesextrakt,
NIVEA Silk Moussen Creme Care – med mjukgörande mandelolja.

IMG_9097

..

Här är ytterligare några tips man kan ta till för en lite lyxigare vardag:

.

Uppgradera matkassen ibland. Istället för påste, gå till en tehandel och välj ett gott te på lösvikt. Eller varför inte köpa en god ost över disk, eller färsk fisk från fiskbutiken i stället för ett fryst torskblock. Några lite lyxigare matvaror i kylskåp och skafferi kommer definitivt att sätta extra guldkant på vardagen.

.

Bjud hem folk, och umgås en helt vanlig vardagskväll ibland. Behöver inte vara avancerat överhuvudtaget. Ät något enkelt tillsammans, lyssna på bra musik och prata om stora som små känslor. 

.

Har ni något annat bra knep för att skapa lite vardagslyx?

Dela med dig av ditt bästa tips för en lyxigare vardag, och var med och tävla om hela NIVEA Silk Mousse-serien! Tävlingen hittar du här.
Lycka till!

.

Kram på er!

.

LOADING..