Söker efter lusten

IMG_6220
IMG_6226

.

Tjingeling fredag,

Hoppas ni vaknat upp till en härlig fredag!

Det händer inte så mycket här hemma på inredningsfronten i dessa dagar. Ni vet hur det är, man prioriterar annat här i livet så här mitt i sommaren. Men strax före sommaren hamnade några vita Y-stolar (begagnade) runt bordet i matsalen istället för dom träfärgade och det blev så mycket bättre i hop med den blå mattan. Fyra stycken av dom gamla är redan sålda och bor i en ny familj, och dom resterade fyra funderar jag på om vi ska behålla eller sälja vidare också..

Ibland måste man rensa, och det börjar bli överfullt i förrådet här hemma. Har en massa barngrejer som vagga, vagn, babysitter flera olika spjälsängar med mera som tar en massa plats där dom bara står till ingen nytta. Och så vår gamla vita skinnsoffa, gammalt köksbord och en hel del andra skrymmande saker också. Vet inte varför jag inte bara tar tag i saken, men tror jag går och väntar på att någon slags lust ska ramla ner från ovan, men denna ”lust” har inte dykt upp det senaste halvåret, så tvekar på att den dyker upp just idag heller – haha! :/

Ha en riktigt fin fredag och helg, så hörs vi snart igen!

Kram Anna

 1. Hej!
  Om du ska sälja dom fyra stolarna är jag ev intresserad! Vill byta ut dom gamla köksmöblerna från Mio mot något nytt. Tror dessa skulle passa perfekt mot färgen på min köksvägg. Bor i Västerås, så det är nära att hämta ;)
  Det var föressten jag som köpte dina grå soffor (som ni hade i lägenheten). 4.5 år senare står dom fortfarande kvar i mitt vardagsrum.
  TACK för en inspirerande blogg! /Maria

  1. Vad kul att du har sofforna kvar, tänkt på dom ibland :) jag har en liten hg med folk som är intresserade, men ska ha dig i åtanke! Tack snälla, ha en fin kväll! Kram Anna

 2. Tänk vad mycket man samlar på sig:) Jobbigt när man bor stort också, då får man ofta plats med en hel del bråte innan man bara måste ta i tu med det. Har en halv vind med grejer som ska säljas, jag ska, jag ska:)

  1. Ja fy sjutton vad man kan hamstra ibland till ingen nytta :) Men jag är lite igång och rensar och säljer nu, känns bra :)

  1. Tack snälla för du gillar bloggen! Jag har några personer som står på intresselistan för stolarna, och nu finns även du med på den :) Återkommer om det blir aktuellt med försäljning :)

  1. Blocket, jag köpt flera gånger från en man i Huddinge som importerar begagnade designmöbler från Danmark. Företaget heter Nordiska Designmöbler & Kuriosa,kolla in dom på Blocket!

 3. Oj, har du sålt de jättefina y-stolarna i trä? Jättefina dessa med, men de andra var bara?? Ha en fin dag!

  1. Nja jag tycker själv dessa vita passar bättre in ju hos oss med facit i han. Annars är jag väldans svag för dom träfärgade, men fick inte riktigt till rätt känsla här med dom och med resten av färgerna i rummet och vårt ekgolv :)

 4. Jag bara undrar om det inte finns några kategorier att söka i längre?
  Med vänlig hälsning Monica

  1. Jo då det är som vanligt, ligger under Meny längst upp ill höger klicka på dom tre små strecken :)

  1. Kommer garanterat inte komma någon lust när du tänkt dig, haha sån tur har an väl sällan ;) Ha en härlig semester!!

 5. Har mejlat dig men frågar här också :) vad är det för vagn du har till salu? Bugaboo bee? Isåfall är jag intresserad

 6. Ja, vem borde inte rensa…;) Min man älskar å slänga men jag är värsta horder’n. Det blir väl skillsmässa om vi börjar rota i förrådet…
  Vad mycket luftigare det blev med de vita stolarna! De her ett lugnare och lättare intryck på nåt sätt. Tummen upp!

  1. Samma här, mannen slänger typ allt, livsfarligt att ha med honom i en rensning, haha! Jag är mer en samlare! Håller med et vita blev mycket bättre hos oss :)

 7. Åh vad fint det blev!
  Jag köpte nya träfärgade och ångrar mig redan:(
  Borde ha köpt vita! Vet du om man kan lämna in dem någonstans och få dem vitmålade?
  Kram Merita

  1. Åh nej inte kul när man ångrar sig. Man kan säkerligen lämna in och få dom omlackerade, men antar att andrahandsvärdet på dom då sjunker..? Kramar

 8. Ibland kan det vara en lång resa till att starta en utrensning men när man väl är igång och framför allt klar så känns det så himla skönt! Du kanske helt enkelt bara ska ”just do it!” så är du igång? Hade jag bott närmre hade jag kunnat anmäla mig som spekulant till en spjälsäng, kikar runt lite till kommande bebis :)

  1. Ja jag håller med, det är underbart när man är klar, och ja du har ju rätt att det bara är att ta tag i saken för den där lusten dyker nog inte upp än känner jag, haha! Ja hade du bott nära (vet inte vart du bor) kunde du fått köpa någon av spjälsängarna om det hade passat. Grattis till bebisen i din mage :) Är det första barnet? Kramkram

 9. Hej!Rensa är så skönt..Samlade ihop massor av kläder som sonen vuxit ur och nu ska dem skickas vidare till kusin som är i rätt storlek.Har ännu mycket kvar att gå igenom men tar det nån annan dag..Kommer det bilder från eran Stockholms tur?Hade varit roligt att se?Har också varit dit ett par gånger denna sommar..Älskade stad?
  Kram och trevlig helg!!

  1. Ja det är väldans skönt när man rensar, blir en inre ro på något vis, men har inte haft riktig lust som sagt än, men det har väl med sommaren att göra. Hänger hellre runt i solen än står och plockar med en massa möbler och grejer i förrådet ;) Ja det kommer nog bilder har bara inte gått igenom dom ännu :) Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..