Vogue 64, Decotique

Vogue skåp 64 från Decotique

Vogue2
Vogue3

 

Det här lilla mörkt blå skåp med mässingsfötter väntar jag på ska dyka upp här i veckan som kommer. Skåpet damp ner som en nyhet i min mejlbox häromsistens och kombinationen mörkt blått och lite guld är jag svag för. Skåpet ska få flytta in i vårt matrum som ni fick se en glimt ifrån igår. Tänkte att det ska tillföra det där lilla ”extra” i det annars stora ganska färglösa rummet. Mässingslampan från Flos som kommer hänga över matsalsbordet kommer matcha fint med skåpets ben, och den blå färgen tänkte jag plocka upp med stor matta med blått mönster. Så det finns en tanke bakom att jag valde just ett blått skåp, och inte ett vitt denna gång.

 

Vogue1

Skåpet finns även i svart och vitt, och ja det vita hade jag kunnat tänka mig också, men så är det ju som sagt roligt om något bryter av bland allt det ljusa. Väntar med spänning på resultatet!

Nu är det måndag, kort vecka för en del av er som jobbar.

Vi hörs, kramar/Anna

 1. Vi har ju ett väldigt monokromt hem (i alla fall i huset i Sverige) med väldigt få färgklickar men så överraskade maken mig en dag med en blå zinkhylla som blev en alldeles underbar färgklick i vår gråskala till vardagsrum! Det är härligt. Här i lägenheten är vi modigare. Jag har till och med en orange matta med vita prickar under vardagsrumsbordet… ;) Kram från mig på andra sidan världen!

 2. God eftermiddag!
  Det känns lite ”dalablå” över den nyansen, så jag nästan letar lite efter de målade blommorna också. :)
  Färgglickar som lyser upp den vita bakgrunden tycker jag är viktiga, men jag ska erkänna att jag tycker du är ”modig” som kör det på möbler och liknande och inte exempelvis textilier som man kan byta flertalet gånger på ett år. :) (Visst man man måla om eller byta, men du vet hur jag menar.) Det är i alla fall en fröjd att steg efter steg se allting växa fram i ert fina hus! Världens bästa följetång, ju! :D :D
  Massor kramar!
  Rebecca

 3. Ha ha! Såg det där skåpet igår och tänkte att va jättefint det är och att det skulle passa perfekt hos er!!

  Ha en fin dag!
  Själv är jag på väg till kurs i statistik… Inte så skoj men kortvecka!

  Kram Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..