Välkommen in säger Maximilian!

Välkommen in i det lilla pojkrummet!

Som är alldeles nytapetserat med den fina tapeten
”Ohoj” från Fine Little Day/Photowall

Den lilla skolbänken är från IKEA och stolen är köpt från blocket

 

Plåtbilen är en dopgåva från gudföräldrarna

Rummet ligger med utsikt ut mot kök och matplatsdelen i huset.

Sängen köpte vi begagnad, är ursprungligen från IKEA,
men har sedan några år utgått ur sortimentet.

Det stora M:et i plåt på skåpet har suttit på en butik. M:et har
suttit under öppettiderna, M som i Måndag :)

Inbyggda garderober som slukar massor, både kläder och leksaker = Perfekt!
Även en inbyggd hylla för att kunna förvara bland annat böcker.

Hyllan som Maximilians morfar gjort hänger med även i det nya rummet.

.

.

Godkväll!

 .

Så har ni här då några bilder på Maximilians krypin här i huset. Ett kvadratiskt rum, med inbyggda garderober på ena väggen. Perfekt för kläder och leksaker. Det sistnämnda är på så vis enkla att stuva undan och vips slipper man en salig röra.

Tapeten vi valt kommer från Photowall, och är lite gammaldags i sitt utseende. Den ser nästan ut att vara tryckt på gammalt gråpapper, och är designad av Elisabeth Dunkers. Det är hennes som ritat teckningar på båtar som hon sedan låtit trycka till tapet. (finns även som tyg). Tycker att tapeten är supercharmig och passar väl in här i detta gamla hus.

.

Tror att Maximilian är nöjd med sitt lilla rum. Han sa i alla fall härom morgonen ”Fint här” Så det får väl anses som ett godkännande från honom ;)

.

Nu, läggdags!

.

Kram

 1. Hej, o tack för en superfin blogg, hittade hit via en väns blogg. Jag håller på inreder vårt barnrum för tillfället och undrar varifrån dendär bokstavsdynan kommer ifrån som han har på sängen? och även den lilla hyllan som du har satt upp på väggen ovanför hans säng i huvudändan. den är super fin. Tusen tack om du kan tipsa mej om detta. Du har en jättefin inredningsstil och ert hem ser verkligen härligt ut :-)

 2. Jättefint rum, älskar stolen du köpt på blocket! :) Jag håller på att fixa mina söners rum och är på jakt efter såna stora bokstäver. Vart har du köpt det lite mindre M:et som står i bokhyllan? :)
  Tack för en bra och inspirerande blogg!

 3. Vilken fin bok-hylla han gjort! Blev dock lite besviken när jag läste det eftersom jag redan bestämt mig för att köpa en sådan till lillkillens rum så fort jag såg den;)
  Kram Mellton.

 4. Jätte fint rum!! Kan inte förstå att ni har så snyggt på alla era foton fast ni har barn, vi har en 2 åring och hela huset är fullt med leksaker överallt……..

  1. Tack :) Detta rum ser såklart inte så här städat ut varje sekund på dygnet, vore ju underligt det är ju ett barnrum, men är ju enklare för dem som är intresserade av hur det ser ut att få se det när det inte ser ut som en bomb detonerat eller hur? ;-)

   1. Klart det är så!!! :)) Ni har jätte fint hus och fin inredning tycker jag. Och en inspirerande blogg med toppen bra blandad kompott.

 5. Åååå, det blev så fint Anna. Du är bra duktig du. Du har inte nå planer på att ”sadla om” och jobba innom inredning ( där du hör hemma) ;-)?

  En liten varning bara…. ser att ni har sängen UNDER fresh ventilen. Vi har också sådana och under vinterhalvåret så drar det som f-n från dom och det blir svin kallt. Stänger man dem så får inte ”huset” den luft den behöver för att det ska bli en bra miljö, tex fukt. Vill bara berätta så ni vet ifall ni redan nu vill byta plats på hans säng. Min man sover 1 1/2 meter från ventilen i vårt sovrum, och när det är kallt så har han nackspärrs känningar på morgonen :-(.

  Ha en bra dag!

 6. Jättefint! Tänkte bara… om Maximilian sover med huvudet mot fönstersidan så är väl sängen vänd åt fel håll? Öppningen ska väl vara nere vid fossingarna? Fast man har ju som man vill… eller också står min sons säng fel :).

 7. Verkligen superfint, Anna. Fick genast ännu mer kli i fingrarna inför renoveringen av barnens rum som komma skall :)

 8. Hej,

  Underbart fint rum!
  Tack för fantastisk fina bilder!

  Undrar lite vart de lilla ”garget” som står brevid skrivbordet är ifrån?

  //Emelie

 9. Måste få fråga lite om garderoberna, är det Ikea? Om, har ni ”byggt in dom vid taket och avslutat med en list”?
  Otroligt fint rum, eller hela hemmet är ju fantastiskt!
  Kram
  Erica

  1. Tack snälla :) Ja garderoberna eller i a f luckorna är från IKEA, för dem känner jag igen därifrån, hur de gjort resten vet jag inte. Det var så här när vi flyttade in, men som du ser så har man satt en list längst upp. Mer kan jag tyvärr inte berätta om dem och hur man gjort för det vet jag inte..

   Kramar

 10. Verligen jätte fint. M är säkert mer än nöjd! Så fint så man nästan önskar att men var i M:s kläder och fick bo och leka där…. hi hi hi

  Gillar alltid dina val av färger, så fina och och jordnära jag bara älskart!

  Kram och ha en fin dag!

 11. God Morgon!

  Vad roligt att vi får se. Är alltid så inspirerande och kul! :)
  Gillar särskilt de inbyggda garderoberna och hyllan -praktiska OCH fina! Det är inte alltid inbyggda möbler är det. :)
  Den lilla hyllan över sängen blev jag också väldigt förtjust i.
  Du har i vanlig ordning fått allt att smälta samman fint.

  Massor kramar!
  Rebecca
  Ps. Nu har jag och mannen lite nedräkning -när vi går av arbetet imotgon fredag, är vi lediga t.o.m. torsdag nästa vecka. Vi har redan en del planer för vad vi vill hitta på; hoppas vädret blir fint. Ds.

 12. Jättefint rum! förstår att Maximilian är nöjd!
  Gillar de milda färgerna, coh vitt är alltid fräscht!
  Jag har fått massa inspo nu när vi ska skifta rum, så att alla barnen får egna rum här i huset. Storasyster ska få nytt rum på källarvåningen ( vi bor i ett sluttningshus), mellanbrodern får ta över storasysters rum på loftet, och lillasyster får mellanbroders rum, (hängde du med?!)

  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..