Att planera en tv-hörna

23 mars, 2017 3 kommentarer
Hemma hos oss / Hemma hos oss - Biblioteket / Hemma hos oss - Vardagsrummet
Att planera en tv-hörna

Att planera en tv-hörna

039015

.

Tjingeling,

Har ni några planerade projekt i era hem just nu?

Här ska vårt hörnrum, även kallad ”biblioteket” omvandlas till ett kombinerat tv-rum och ”bibliotek” är tanken. Idag har vi tv:n uppe i allrummet precis när man kommer upp för trappan. Precis utanför barnens rum. Det har visat sig att det är jätteopraktiskt att sitta där om kvällarna för mannen och mig när barnen somnat. Vågar knappt ha ljudet på tv:n, och än mindre duka upp t ex fredagsmyset, en kopp te eller vad det nu är.

Så vi sitter allt som oftast istället i köket framför den lilla tv:n, och vi brukar skratta åt det att vi har 396 kvm boyta, och tre olika soffor lite här och där i huset men ändå sitter vi och kollar på tv:n i köket på köksstolar ;) Alternativt stänger vi in oss och ligger och kollar på tv:n i vårt sovrum. Men saknar verkligen ett ställe där man kan sitta och hänga, utan att störa barnen.

 

062.JPG

Allra bästa vore nog en hörnvariant/modulvariant i rummet, men finns det några riktigt snygga såna soffor egentligen? :/ Är inget jättefan av dom tyvärr.  Idag står ”hörnan” helt ofixad, men den supersköna ”Loveseat” från Sweef i rummet, men tyvärr kommer vi nog bli tvungna att göra oss av med den för en bättre lösning.  Sitter ni på något förslag på en snyggosoffa som skulle passa här. Hojta gärna till :)

Nu ska springa ut och köpa en sallad till lunch, samtidigt som jag får lite vårsol på nosen. Fantastiskt fint väder här idag!

Vi hörs, stor kram

/Anna