I annonssamarbete med Trimb Healthcare och Footner

Slut på trötta fötter

25 maj, 2017 2 kommentarer
Starwoman

Slut på trötta fötter

071059

 

När jag först gången höll denna lilla produkt i handen tänkte jag i mitt stilla sinne att det kan väl aldrig fungera? För att inte tala om hur kladdigt det måste bli att liksom ”rolla” under fötterna :)

Under resan till Köpenhamn hade jag med mig Footner CoolActive Massager i väskan och tänkte att jag testar under våra promenader, och under kvällsaktiviteterna då de högre klackarna åkte fram. Och med facit i hand måste jag säga att produkten faktiskt kyler ner och ger lindring direkt för trötta fötter. Det känns liksom skönt avslappnande och den lilla metallkula som kommer i kontakt med foten under själva appliceringen fungerar lite som en punktmassage.

.103

057

.

Dessutom är produkten fuktgivande och luktar gott, vilket aldrig kan bli fel när det kommer till fötter. Och på den stora frågan om det kladdar? Nej, inte det minsta, det känns bara svalt, avslappnande och riktigt skönt!

Så det här med trötta fötter efter en dag på jobbet i klackar, vid träning eller en lång dag på stan med shopping är nu historia :)

.

101

.

 CoolActive Massager är en del av Footner fotvårdsserie och finns att köpa hos Apoteket AB, Apoteksgruppen, Kronans Apotek samt Lloyds Apotek.

____________________

,