Att kunna plocka fram julkänslan

.

.

Tjingeling,

Så var det måndag, ny vecka, nya tag som det brukar heta! Litet tunt pudertäcke med snö ligger på marken, en minusgrad visar termometern, och grannen satte upp adventsstjärnorna i helgen som gick. Så nu kan jag bara kika rakt över gatan om jag vill plocka fram den där härligt barnsliga julkänslan! Första advent är ju faktiskt här om mindre än två veckor nu (va det inte nyss sensommar?)

Jag funderar på om jag ska köra adventsstjärnor här inne i bibliotek/tv-rummet, eller om vi ska ha adventsstakar? Och ja man kan tycka att det finns bra mycket viktigare saker att fundera över, men det ena behöver faktiskt inte utesluta det andra :)

.

.

Fått många frågor om denna matta, och den heter alltså Alton och är från Ellos. Tror den är slutsåld dock, och jag kan inte riktigt rekommendera den heller, då den har börjat ludda en massa. Jag HATAR sånt, men den är samtidigt himla fin, så vill nog inte reklamera den ändå.. men man borde kanske göra det för den var inte direkt billig även om jag hade en rabattkod :/

Hur hade ni gjort? Reklamerat eller inte?

Kramar Anna

 

LOADING..