Home Sweet Home

24 februari, 2017 2 kommentarer
Hemma hos oss / Hemma hos oss sovrummet / Vardagsliv

Home Sweet Home

IMG_0506

I natt hoppas jag att jag får sussa här i mitt egna sovrum

IMG_0507

Borta bra, men hemma bäst!

 

Hej fredag,

Precis vaknat här, och som jag nämnde igår styr vi alltså kosan hemåt igen idag. Dom sista två dagarna innan vardagen är tillbaka igen efter sportlovet, tar vi alltså på hemmaplan, och det beror främst på att vi ska hinna med diverse praktiska saker såsom läxor och annan planering innan det är vanlig jobb- & skolvecka igen…

Vi har haft väldigt mysiga dagar här nere. Det tror jag alla inblandade skriver under på. Och mycket kvalitetstid blir det, men trots att ”borta” i detta fall är mycket bra, är ändå hemma alltid hemma. Det bästa med att komma hem när man varit på bortaplan är att få krypa ner i sin egna säng.

Längtar…

.018

Ha en fin dag nu! Jag ser framemot att komma hem, träffa maken, och katten och att då som sagt få lägga mig i min säng ikväll :)

På återseende!

Kramar och trevlig fredag!

/AnnA

En dag vid havet

23 februari, 2017 Skriv en kommentar
Céline / Julie / Maximilian / Vinterliv

En dag vid havet

img_0500-892x1189

Känns oerhört långt till sommaren just nu..

img_0460-892x1189

Men plötsligt händer det, bara att hålla ut tills det är dags :)

IMG_0462

Vi körde i alla fall en utomhusfika trots att det bara är februari än så länge.

img_0491-892x1189

Promenad runt Varbergs Fästning

img_0486-892x1189

Och min lilla trea och godbit ♥

IMG_0457

Lite lekparkshäng, här på spaning med Celine

IMG_0448

. ‘

God kväll,

Kikar in en sväng igen denna torsdagskväll, och bjuder på dom allra sista bilderna här nerifrån väst och vårt lilla ”sportlov”.

Spenderade dagen som ni ser vid havet, och det var för ovanlighetens skull nästintill vindstilla, och inte alls så isande kallt som det annars ofta kan vara vid havet. Det är verkligen skillnad på kyla och kyla det är ett som är säkert. Här på västra sidan av landet är det alltid råkallt, och på östra sidan är det något helt annat tycker jag och mer ”behaglig” kyla även om termometern visar på samma grader :)

.

IMG_0445

Trött och lite småsur tjej som inte ville lämna lekparken

Vi hann som ni ser med en fika utomhus (ja det var faktiskt riktig vårkänsla där ett tag trots att det bara är februari). Vi promenerade runt fästningen tillsammans och pratade om sommaren, och så hängde vi två vändor på lekparken vid Societetsparken till barnens stora glädje. Kort och gott en mysig dag, och nu har all frisk havsluft sin rätt och jag är redo för sängvärmen.

På återseende alla rara läsare!

Kramar Anna

.

En solig sista dag

23 februari, 2017 1 kommentar
Hemma hos oss / Hemma hos oss - Badrum / Vardagsliv

014

Nya handdukar i badrummet från Beach House

011

Just nu till 25% rabatt hos Designonline

.

Godmorgon,

Vår vistelse här nere i väst, börjar sjunga på sista versen. Sista dagen här hos mina föräldrar, och imorgon efter frukosten packar vi in oss igen i bilen och rullar alla mil tillbaka hemåt. Inte undra på att man ser åren rusa förbi, när en vecka går så här oerhört snabbt…

Men nu ska vi ta tillvara på denna soliga torsdag med att åka in till Varberg och hänga en sväng!

Ha en fin dag så hörs vi.

Kram på er

 

 

Fräscha upp badrummet

22 februari, 2017 2 kommentarer
Inredning

Fräscha upp badrummet

morgonrock.

Tjingeling så här på eftermiddagen!

Att fräscha upp ett badrum kostar ju ofta en förmögenhet om man ska dra igång med en helrenovering. Men det finns enkla budgetalternativ, som kan göra skillnad i ett annat kanske lite trist badrum och det är ju att kanske byta ut lite trista standard saker som t.ex. toalettpappershållare till något lite med spännande, nya handdukar och lite fina tvålar. Testa!

Sakerna på kollaget kommer från följande ställe; morgonrock i linne H&M, Burk med lock: Mellibi, Toalettpappershållare samt handdukshängare; By Wirth, knoppar i form av en droppe; Bloomingville, ansiktsspegel samt parfymflaska; med pump H&M Home, handtvål; Meraki, miljövänlig tandborste; Humble & Bruch samt handdukar; från märket A.U Maison

  Kram på er

/AnnA