Välkommen fredag!

.

Stilleben made by me i onsdag, visst är blombuketten helt underbar!

Onsdags mingel med bubbel..

… och småplock

Het räkröra på fröknäcke, sååå sjukt goda!

Chokladdoppade jordgubbar med kokos, mums!

Inspirerande och vacker vårdukning med produkter från inredningsbutiken Fröken Röd här i stan!

Dessa små Ernst-vaser måste jag inhandla, så himla fina att sätta enstaka blommor i så här vid en dukning!

 

Vackra blommor från Asplunds Blomsterhandel,

Man kunde om man ville få binda sin egna blomsterbukett med hjälp och tips från duktiga floristen Marie från butiken som här visar tekniken med själva bindningen.

 

Vackert eller hur?!

 

Godmorgon,

Alltså det är bara såååå härligt med fredag!

Jag har inget jobb inplanerat mer än att kika in här, annars en riktigt lugn ”jobbdag”, och det var ju bra dels sett ur den synvinkeln att Céline faktiskt är hemma febrig (Julie är också hemma men mer ”på köpet” ;) Men även skönt för att de senaste dagar har varit väldigt intensiva. Alla större stylinguppdrag och fotograferingar att vara med på hamnade på samma vecka, och det har stressat mitt undermedvetna ett tag, och jag har legat vaken emellanåt och grubblat över hur jag ensam skulle få ihop allt, men nu är jag ”på andra sidan” och det gick ju med facit i hand galant så ska jag bara vara denna fredag :)

Bortsett från dessa stylinguppdrag, hade jag i onsdags även tillsammans med Mäklarringen, Asplunds Blomsterhandel och inredningsbutiken Fröken Röd här i stan satt ihop ett litet event som skulle gå i inspirationens & vårens tecken för inbjudna gäster. Tanken var nätverka med mingel, plockmat och bubbel för den som ville.

.

 

Så vi hade öppet hus under några rimmar i onsdagskväll i Mäklarringens lokaler här i stan, och det är detta ni ser bilder från här. Jag har aldrig varit med och anordnat nått sånt här tidigare, men det blev så himla bra och det var skoj att träffa massa människor. Både gamla ”känningar” men även nya, riktigt lyckad kväll!

Önskar er alla en fin fredag, och helg!

Kramar Anna

 

 

 1. Hej! Har lite frågor om din cluster lampa, är du nöjd med den🙂? Velar på om jag ska investera i en sådan, men är osäker på om den ger riktig mysbelysning? Och hur gör man om ‘glödlampan’ går sönder? Går den att byta? Jag ser heller ingen sladd på någon bild, hur tänderna man den😅?? Många frågor, men ingen butik i närheten av oss har den så det är så svårt när man inte sett den i verkligheten! Hoppas du orkar svara☺️ Tack för en riktigt härlig blogg! /Johanna

 2. Så fint du kan göra!! Hur har du lärt dig allt,självlärd?
  Tänk jag har följt dig sen M låg i din mage. Tänk vad mycket som har hänt. Har du nån gång tänkt att det var det här du ville göra? Du är inte utbildad inom detta område som du håller på med nu va?
  Jag som inte kan nåt skulle verkligen vilka ha tips och idéer på hur man ska tänka när man både inreder och ta korten.
  Kan du själv blicka tillbaka och se vilken resa du har gjort?! Trodde du nån gång att du skulle bli så här ”stor” inom sociala medier o annat?
  Hade varit väldigt trevligt att sitta ner o dricka kaffe med dig o prata om allt sånt här :)
  Ha en fin helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..