Skön start på en fredag

28 april, 2017 12 kommentarer
Skönhet & hår / Starwoman
Skön start på en fredag

Skön start på en fredag

018021

.

Hej bloggen,

Denna fredag har startat riktigt bra med ett litet hemma-spa innan resten av gänget drog igång med sin lediga fredag. Hunnit med både en lång dusch, hårtvätt, hårinpackning, noppning och färgning av ögonbryn, peeling av ansiktet och kroppen och så har mina fossingar filats, och fått sig lite nytt vårsnyggt nagellack. Allt innan klockan hade hunnit passera 07:15 (en av alla fördelar med barn, man sover inte bort livet direkt ;P)

Skönt att kunna starta helgen på detta vis emellanåt, och ”fixa” kroppen så man kan känna sig lite pigg och fräsch. Bort med döda hudceller och annat trist som gör huden glåmig. Jag har sedan årsskiftet använt fler av Vichys produkter (finns hos Apoteken) och jag älskar dom. Riktigt känner hur krämerna ”stramar” upp en gammal hud – haha! Luktar gott gör dom också, och förpackningarna är fina. Alla kriterier som passar mig ;)

.

anna

.

Jag önskar hitta en riktigt grym hårborste. Min har gått sönder, och den har aldrig varit särskilt bra heller. Är det någon av er alla som har en grym hårborste och vill tipsa mig vore jag jättetacksam för just nu så har jag inget handtag på min borste och svårt att borsta ordentligt :)

Nu önskar jag er en kanonfin fredag, och på återseende i helgen!

Kramar Anna

,