I annonssamarbete med NATURDIET

TÄVLA med Naturdiet!

.

Tjingeling,

När man som jag emellanåt flänger runt mellan olika typer av jobb, och ingen dag är den andra lik, då finns inte alltid tiden (eller ens en plats) att sätta sig ner för ett mellanmål såsom jag kunde göra när jag arbetade på kontor.

Nu har jag inte såna dagar jämt (långt ifrån), men vid dom tillfällen jag vet med mig att det kommer köra ihop sig, och att det inte kommer att finnas utrymme för att sätta sig ner, ser jag till att väskan är fylld med vatten, frukt, proteinshake och LSHP-bars (Low Sugar High Protein) från Naturdiet, som denna smarriga Crunchy Chocolate. Älskar ”fraset” inuti och att den inte är så ”söt” i smaken. Så tar jag helt enkelt det jag är sugen på just där och då, och så kör jag på en en stund till innan det är dags att åka hem och laga middag!

  Crunchy Chocolate är även toppen om sötsuget slår till mitt i veckan :)

.

.

Jag har här fått äran att hålla i en TÄVLING där tre av er läsare kan vinna 36 st shakes eller 36 st mealbars. Vinnarna väljer alltså själva vilken typ man önskar!

.

T ä v l i n g s r e g l er !
___________

1) Dela kort med dig av ett tips att ta till när tiden inte räcker till för ett mellanmål! 

2) Motivera varför just du ska vara en av dom tre vinnarna!

 

L y c k a   t i l l !

_____________

 

Tävlingen avslutas den 29/3 och vinnarna kommer att meddelas under detta inlägg och via e-post så glöm inte att fylla i detta när du lämnar din kommentar här under i kommentarsfältet!

 

 

 

 1. Banan i all ära trots att det kanske låter tråkigt.

  Att vinna hjälper mig hålla hunger borta på jobbet då rast som jag få är inte anpassad efter min mage utan efter verksamheten behöv, alltså man vet aldrig. Inte nog med det. Efter en lång arbetsdag o kurrande mage ska köra sonen till boxning 3 ggr i veckan och lurar min mage med kaffe (eller tar banan 😉). Trött blir jag, socker sjunker ner. När jag kommer hem då kastar mig på något sött. Nej, inget bra för hälsan.

 2. Jag har faktiskt inget jättebra tips på mellanmål som är gott, nyttigt och smidigt. 😱 Så jag hoppas att dessa bars kan bli en favorit. Förhoppningsvis också hos mina två barn när blodsockret dippar. 😬😅❤️

 3. Mina bästa mellanmål är bananer, nötter och favoriten avocado på Finn Crisp 😋 Finns även en slags ”klämmis” för vuxna med chia som är riktigt god.

  Jag jobbar i poolen inom äldreomsorgen och vet inte från dag till dag var jag ska arbeta. Ibland byter jag arbetsplats efter halva dagen och måste ta min rast i bilen mellan ställena. Då vore det perfekt med 36 snabba mellanmål från Naturdiet.

 4. Riskakor/majskakor/linskakor är perfekt när energin dippar och man behöver nåt snabbt :) Gott och nyttigt! Ett paket riskakor väger knappt något så perfekt att ha i väskan!

  Jag önska vinna för att jag sitter mest och ammar min lille 1-månads bebis hela dagarna och är konstant hungrig och sugen och det är inte alltid så lätt att fixa mellanmål när man bär runt på en liten gosig bebis :)

 5. Mitt tips är ändå bananer – hur tråkigt det än må låta, så mättar det och går att äta i farten! Annars är mini-ostar ett toppenmellis som både funkar till stora och små!

  Föräldraledig med två små barn och en i skolan som ska lämnas och hämtas, och så allt det där runtomkring. Man kan ju tro att jag har all tid i världen för bra mellanmål, men jag glömmer lätt mig själv tyvärr :/ Jag skulle vilja vinna just för att bryta det mönstret jag har idag – gömma sig för barnen och i panikhunger trycka i sig godis eller kakor… Ett nyttigare och bättre alternativ är på sin plats!

 6. Att alltid ha en proteinbar eller miniostar i väskan att ta till när behovet finns är min räddning i vardagen. Funkar även perfekt till dottern (miniost) när vi är på språng.

  Jag pendlar ca 1-1,5h till mitt jobb och på vägen hem faller jag ibland dig på en chokladbit från pressbyrån (om väskan inte är laddad), med ett gäng bars skulle mina dagar vara räddade en lång tid framöver.

 7. Alltid ha bars, frukter och nötmix i väskor och bilen. Med 3 barn som tränar flera pass i veckan så behövs massor av energi och en mamma alltid på språng så måste ”bensinen” till hungriga barn finnas överallt.

  Jag skulle vilja vinna för att en av mina barn har fått svår akne och äter en medicin som gör att han får inte äta socker och inte mejeriprodukter i samband med medicinen morgon och kväll. För honom blir bars hans godis då det är mindre socker och mindre mängd han får i sig. Så det skulle jag ge honom ❤

 8. Kokta ägg och naturella nötter har blivit min räddning många gånger på jobbet. När man som jag jobbar i hemtjänsten är man ofta tacksam över ifall man hinner trycka ner något snabbt i bilen eller på cykeln…..vi har 30 minuters rast under ett arbetspass 07.00-16.30….

 9. Nötter o mandlar finns alltid som mellanmål här hemma och i väskan.. mättande o enkelt i en lite påse/burk.

  En del av dessa hade fått följa med på våran Londonresa, perfekt när man behöver något som gör att man får snabb o hållbar energi.
  Sen även till dottern som behöver lite extra energi nu när hon går på högstadiet.

 10. Som lärare hinner man verkligen inte alltid med mellanmål (eller lunch för den delen… 🤨😉) så mitt tips är att koka ägg på kvällen som man tar med till jobbet, mättar bra och går snabbt att äta!

  Min motivering hänger lite ihop med mitt tips, att få fylla skrivbordslådan på jobbet med 36 bars som variation till ägg vore ju helt underbart! Och det skulle räcka hela vägen fram till sommarlovet😉😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..