Mot Stockholm

.

.

Hej fredag!

Idag ska jag in till Stockholm, så måste lägga på ett extra kol med alla morgonbestyr så vi hinner med allt innan jag måste rulla. Brukar oftast ta tåget in till Centralen, det tar bara 40 minuter, men just idag måste jag ta bilen av flera olika anledningar. Därför vill jag köra i god tid, då man aldrig vet hur det är med bilköer och annat inne i stan.

Alltså, jag är sååå sugen på att flytta mattan vi har under matsalsbordet och införskaffa en enfärgad. Dock är det ju inte bara att göra å där enkelt på egenhand då bordet väger 200 kilo (!) Ja det är inget jag hinner sitta och fundera på nu ;)

Ni får kika in på Instagram senare idag, så får ni nog se någon liten glimt på vad jag ska hitta på! Trevlig helg önskar jag er alla!

Kramar Anna

  1. Jag läste precis ditt svar till mig under ett inlägg längre ner, om taket som kröp på mig i sovrummet, ha, ha, ha! Du gjorde ju min dag nu! ;D *asgarv* Du är så himla rolig -ja du behöver inte oroa dig -vi har samma humor har jag märkt!!! ;D ;) Måste berätta det där för mannen, så får han oxå skratta. :) Hoppas Sthlm-svängen idag går bra! Nej, de där köerna är inte att leka med så hoppas du slapp/slipper det. Och enfärgad matta under bordet låter också jättefint, men det var inte dåligt med ett bord på 200 kg!! Men förstår att det är skivan som gör det. Massor kramar! (Ursäkta -går visst helt plötsligt inte att använda ”enter” här på sidan, så texten blir väldigt ihopskriven.)

  2. Jag kommer och hjälper till att lyfta- går ju på gymmet nu så musklerna bara spänner under tröjan.. haha Ha en fin dag i Stockholm så ses vi.. Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..