Måla om köksluckor.

3 juli 2013 4 kommentarer
About me

Annonsen laddas.

Det här har jag pysslat med senaste dagarna. Måla om mina gamla köksluckor själv. Såhär ser det befintliga köket ut. Jag gillar de gråa köksluckorna men tycker inte att de gamla handtagen riktigt tillför någon känsla.

Så, planen är att spackla igen hålen, måla luckorna och sedan sätta dit porslinsknoppar.

Färgbutiken rekommenderade en fin roller, men jag tyckte det blev bättre resultat med en pensel. Vi får se hur det blir. I värsta fall får jag lämna in dem på lackering. Bilder på resultatet kommer. Puss!

Translation:
Small make over in my kitchen.

 • Sarah

  Ja, säg gärna hur du gjort! Vi har planer på att måla om våra luckor hör hemma också, men kommer liksom aldrig till skott. Men nu när du också är i farten kanske det är dags för oss att ta oss själva i kragen…. Kram/Sarah (harnite.blogg.se)

  • Jag kommer rekommendera er att lämna in dem på riktig
   lackering. För mig har det bara blivit dyrare och sämre att försöka göra
   det själv. Varken roller eller pensel blev i mitt tycke tillräckligt bra, och då är
   jag ändå väldigt noggrann och har följt varje råd från färgbutiken och
   dessutom lagt pengar på bra färg och penslar. Lycka till med er
   renovering! Själv åker jag till ett proffs imorgon 🙂

 • Carrå

  Mmm det kommer bli superfint det kan jag lova! Bra val att byta ut handtagen, en underbar tjej måste ju ha underbara handtag! Puss på dig bästa du<3

 • Så spännande! Tror det kommer bli urfint 🙂

  modemanifest.blogspot.com