sania-claus-demina-header1-490x130-2

I woke up in the morning feeling blessed


Det var kärlek vid första ögonkastet. Gäller alla tre saker jag har på mig här. Perfekta kjolen, skorna och toppen. Letat efter ett sånt här linne i ca tusen år. Äntligen fanns det en på Zara som passade min kropp. Kjolen kan inte bli mer rätt i höst och är enkel att matcha till det mesta. Skorna är mina absoluta favoriter. Blev en bra första dag på jobbet efter semestern! ♥ : )

It was love at first sight. I’m referring to all three pieces. The perfect skirt, shoes and top. Been on a hunt for this kind of top forever now and finally found one that fit my body at Zara. The skirt can’t be more right for this fall and it’s very easy to wear with almost anything. The shoes are my all time favorites. It was a good way to start the first day after vacay. ♥ : )


Photos: Rami Hanna Edit: Sania Claus Demina

Shoes – Christian Louboutin
Skirt – H&M
Top – Zara