Bloggen har flyttat!

6 november, 2016 Skriv en kommentar
MOLKAN.SE

Bloggen har nu flyttat tillbaka till molkan.se,
så klicka er gärna in där.

Tack för den här tiden Damernas!

Livet

3 november, 2016 6 kommentarer
Min vardag

Hej,

Jag vet att många av er undrat var jag varit de senaste dagarna och jag ville bara säga att jag är okej.

Vi drabbades av en stor familjetragedi förra veckan och jag har nu valt att ta en paus från allt ett tag.

Ta hand om varandra ❤️

Recension: L’Oréal Paris Magic Retouch

28 oktober, 2016 2 kommentarer
Hårstyling
l'oréal paris magic retouch instant root filler

Dölj dina gråa hår på några sekunder!

Tidigare i höstas fick jag hem L’Oréal Paris Magic Retouch Instant Root Concealer Spray. En ”quick fix” som täcker utväxten och de gråa stråna i ett nafs. Jag har nu nästan använt upp de nyanser som passar mig och måste få dela med mig av mina erfarenheter.

l'oréal paris magic retouch instant root fillerMagic Retouch Instant Root Concealer Spray, 119 SEK

Magic Retouch är en pigmenterad utväxtspray som kommer i fem olika nyanser; Blonde, Dark Blonde, Brown, Dark Brown och Black. Allt du behöver göra är att skaka flaskan och sedan spraya på din utväxt ungefär 10 cm från huvudet och på några sekunder är både utväxt och gråa hår borta.

l'oréal paris magic retouch instant root fillerFöre, en dm utväxt med gråa hårstrån

l'oréal paris magic retouch instant root fillerEfter, med nyansen Dark Brown

l'oréal paris magic retouch instant root filler

Jag tycker

Jag är verkligen inte speciellt intresserad av hårprodukter, men när jag fick hem dessa tidigare i höstas blev jag lyrisk, eftersom jag har ungefär en dm utväxt och tydligen fått gråa hårstrån ??

På bara några sekunder ser mitt hår nästan nyfärgat ut, med Dark Brown ser det ut som att jag har en mörk ombré och med Brown ser det bara jämnt ut. Färgen blir jämn och är enkel att distribuera snyggt, jag upplever inte att den blir varken fläckig eller att formulan gör håret stelt.

Får man sprayen på huden är den lätt att tvätta bort med vatten, men jag rekommenderar att hålla för ansiktet när man sprayar eller att sminka sig efteråt om man tänkt att använda den då det kan bli lite prickar – för ovanpå sminket var det svårare att få bort utan att hela basen försvinner.

Produkten försvinner när man schamponerar håret och jag upplever inte att den fläckar eller kladdar av sig på kläder eller örngott. Dock var jag lite mörk på armen någon morgon, men det försvann superenkelt med tvål och vatten.

Det enda negativa är att de tar slut rätt fort. Jag har använt ena sprayen typ 7-8 gånger och den är inne på sista svängen nu.

Men jag gillar verkligen det här! Eftersom jag inte vill lägga halva min på att färga håret en gång i månaden så har dessa hjälpt mig så mycket när jag känner att jag vill fräscha till håret. Två tummar upp.

PLUS
+ Snabbt och snyggt resultat
+ Enkel att använda
+ Känns inte

MINUS
– Känns lite odryg

.

produktprover

Släpp ut ditt inre party animal med The Body Shop

28 oktober, 2016 Skriv en kommentar
Produktnyheter / Smink - Läppar / Smink - Naglar / Smink - Ögon
the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstick

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstick

Idag lanserar The Body Shop sina tre partylooker för vintersäsongen; Rock the Night, Go for Gold och A True Romance. Var och en av lookerna innehåller en ögonpalett, ett nagellack, supertrendiga Matte Lip Liquid och skimrande Eye Colour Stick.

Jag har fått hem looken Go for Gold samt de matta läppstiften som jag tänkte vi skulle kika på idag.

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstick

Go for Gold
”Varma, gyllene toner med generösa inslag av glänsande skimmer får kontrast av starka ögonbryn och matta plommonfärgade läppar i den här moderna varianten av en cocktail-fest-klassiker. Lägg till glittrande guldnaglar för den ultimata trendfaktorn.”

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstickGo for Gold Eyeshadow Quad, 245 SEK

Jag har inte skrivit om TBS ögonskuggspaletter Down to Earth ännu (idk why) men detta är alltså deras nya paletter. Go for Gold är en klassisk palett med en matt beige, en guldskimrig, en skimrig brun och en matt kall brun skugga – perfekt till vintern för en varm sotning.

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstickGold Foils Nail Polish (Limited Edition), 95 SEK

Ett lack med genomskinlig bas och oregelbundna guld-flakies (kan ses i denna lackning). Blir  jättefint på!

Nevada Gold Eye Colour Stick, 145 SEK

En krämögonskugga i stick-format. Nevada är en champagnefärgad nyans som ger mycket skimmer och lyster. Dock jag har inte testat den på ögonen än så jag kan inte säga något om hållbarheten, men det känns som en väldigt lättburen nyans.

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstickNevada Gold Eye Colour Stick / Go for Gold Eyeshadow Quad


I varje look ingår också varsitt matt limiterat Liquid Lipstick. I Go for Gold ingår Mauritius Dahlia Matte Lip Liquid (95 SEK), vilket också hade varit trevligt att få hem för att göra looken komplett.

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstick

Colour Crush™ Matte Lipstick
”Det är med stor spänning som The Body Shop lägger till 7 helmatta nyanser till den populära läppstiftskollektionen Colour Crush™. Läppstiften har en kraftig pigmentering och en matt finish som får läpparna att se fylliga ut, och samtidigt kännas bekväma.”

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstickColour Crush™ Matte Lipstick, 165 SEK

Sju nyanser av matta läppstift för säsongens alla tillfällen. Jag har fått hem sex stycken av dessa.

  • 415 New Orleans Scarlet
  • 410 Havana Red
  • 420 Honolulu Pink
  • 425 Lima Magenta
  • 429 Osaka Plum
  • 430 Sienna Rose
  • (423 Rio Fuchsia) – Ej med på bild

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstick410 Havana Red, 415 New Orleans Scarlet, 420 Honolulu Pink, 425 Lima Magenta, 429 Osaka Plum, 430 Sienna Rose

the body shop party looks go for gold colour crush matte lipstickFina vinterlooks! Finast är nog produkterna i looken A True Romance. Älskar lila och nyanserna var helt rätt för mig. Läppstiften är silkiga och pigmentrika, gillar nästan alla nyanser (förutom den orangeröda ofc). Osaka Plum är en given favorit så här års, men även Sienna Rose – perfekt to-go nyans!

Vad tycker du om TBS vinterlooks? Kommer du spana in något?

.

Alla produkter ska finnas i butik och på thebodyshop.se fr. o m. idag.

.

produktprover