A white party!

I helgen var det dags för fest igen! Den här gången hade Camilla bjudit in till ett White party. Jag hade, utan större svårigheter egentligen, lyckats gräva fram en puffig outfit för kvällen:) Alla på hela Skeppholmen var vitklädda kändes det som! Senare visade det sig att det var Camilla & Simons bröllopsfest! Underbar kväll och partaj, tack och grattis till er fina Camilla & Simon <3

Maken och jag:) Kändes nästan som att vi skulle gifta oss på nytt!

Maken och jag:) Kändes nästan som att vi skulle gifta oss på nytt!

Jag tillsammans med Ida Lanto som hade designat Camillas bröllopsklänning:)

Jag tillsammans med Ida Lanto som hade designat Camillas bröllopsklänning:)

Ida Lanto i egen design!

Ida Lanto i egen design!

Sara Biderman, jag och Ida Lanto<3<3

Sara Biderman, jag och Ida Lanto<3<3

Here comes the bride! Innan de avslöjat att de gift sig:)

Here comes the bride! Innan de avslöjat att de gift sig:)

Roy Fares på dansgolvet:)

Roy Fares på dansgolvet:)

Bruden:)

Bruden:)

.

.

.

.

.

.

Kram, M
LOADING..