Mina 10 bästa packningstips

vogue.tumblr.com

 1. Ta alltid med en stor sjal i handbagaget att svepa om sig på flyget som kan bli väldigt kyligt när air condition kommer igång. Samma sjal är också utmärkt att ha med på kvällen om temperaturen går ner och man behöver något att värma sig med. Jag har en vit kashmirsjal som funkar att matcha till alla färger.
  ilovewildfox.com
 2. I mesta möjliga mån försök färgmatcha allt i packningen så det blir lättare att kombinera med samma skor, solglasögon och väska. Var petig.
  plutinogroup.com
 3. Lägg ut alla kläder du tänkt ha med på sängen. Matcha ihop i hela set/looks. Ta sedan bort allt som blir över, dvs plagg som inte går att kombinera på flera olika sätt. Det kan ta tid men en planerad packning gör hela semesterupplevelsen så mycket bättre.
  plutinogroup.com1
 4. Ta alltid med en kuvertväska som du kan ta med på kvällen istället för en din stora handväska som blir tung att släppa på. Om du ska spendera tid på stranden packa handbagaget i en väska som också fungerar som strandbag.
  sighswhispers.blogspot.com Besök
 5. Glöm inte träningskläderna. Att träna på nya platser ger ny energi.
 6. Byt ut dina elektriska produkter till några som går på batteri istället, så slipper du problemet med olika eluttag och uppladdningstider.
 7. Ta med en tvättpåse av tyg att lägga smutskläder i så de är separerade från det rena när du åker hem.
  80s-90s-supermodels.tumblr.com
 8. Glöm inte accessoarerna. Ofta kan det vara så enkelt att en klänning på dagen kan bli lite festligare till kvällen med ett par större örhängen. Stora smycken gör mycket för en outfit och tar inte så mycket plats.
  whatwouldkikiwear.tumblr.com

  9. Neonbagagebanden är världens bästa för att ditt bagage snabbt ska synas! Vi använder det alltid när moderedaktionen reser – och de är proffsresenärer. (Tycker också att det är en väldigt bra gåbort present istället för blommor som man verkligen har nytta av.) Finns att köpa i vår DV-shop här!
  Finns i vår DV-shop här
  10. Ha alltid ett par extra sockor med i handbagaget. Om du är varm om fötterna på planet är det ofta lättare att somna.
  Pics from: vogue.tumblr.com/ilovewildfox.com/plutinogroup.com/80s-90s-supermodels.tumblr.com/whatwouldkikiwear.tumblr./sighswhispers.blogspot.com

  Foton från: vogue.tumblr.com/ilovewildfox.com/plutinogroup.com/80s-90s-supermodels.tumblr.com/whatwouldkikiwear.tumblr./sighswhispers.blogspot.com

  Kram, M
 1. Jag får aldrig nog av Venedig! Har du mera? Kör bara, kör! 11 månader sidan jeg var där sist, och jag har en kontinuerlig längtan tilbaks till trots för millioner turister och förtio grader varmt i skuggan. Detta var till ditt tidigare inläg. Til dagens: Tack för goda tips inför semesterpackningen! Så bra! Den snygga resväskan med ”Damernas värld”, finns den att köpa? Jag bor i Norge, men tidningen har följt mig genom livet, så den resväskan vore helt rätt för mig. Om den inte finns att köpa, kan du lotta ut den och utse mig till vinnare. Hihi.

  1. Hej Agnethe,

   Fortsätter med lite Hamptons bilder istället:) Men visst är Venedig en underbar stad!

   Vad kul att ha dig som en del av dDV! Tyvärr finns inte den resväskan att köpa, för tillfället. Men däremot säljer vi det resebandet som fanns med runt väskan! (Bara 99 kr för prenumeranter) Finns att köpa i vår DV-shop här—> https://bonshop.se/produkt/bagageband-damernas-varld/

   Ha en underbar sommar.

   Varma hälsningar,

   M

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..