Beauty på semestern

Sommar betyder minimalt tid nedlagd på makeup och ett fåtal men bra produkter. Rensa necessären från onödigheter och gör det snabbt och enkelt för dig.

Sommar betyder minimalt tid nedlagd på makeup och ett fåtal men bra produkter. Rensa necessären från onödigheter och gör det snabbt och enkelt för dig.

hamptons
 Här är mina råd och måsten för perfekt sommarskönhet.

 1. Solskydd är naturligtvis allra viktigast. Gå helt enkelt inte utanför dörren utan solskydd för ansiktet, dessutom sola ansiktet så lite som möjligt det ger bara rynkor och elände. För att ge din hy lite mer jämn yta kan du använda ett lätt färgat solskydd.
 2. Borsta ett tunt lager av solpuder över men strunta i att bättra på under dagen. Sommarmakeupen blir snyggare om den för smälta in och värmas upp för en mer naturlig sexig lyster.
 3. Använd bara mascara inga skuggor men var däremot väldigt noga när du applicerar mascaran. Ända ner från fransroten och långsamt i lätta sidrörelser upp i flera lager. Se till att varje frans blir snyggt separerad. Ägna tid åt fransarna. Börja alltid med fransböjare, förstås!
 4. Varma rosiga kinder ser friskt ut. Använd cremerouge som blir mer naturligt då det smälter in på kinderna.
 5. Eftersom som jag använder minimalt med makeup på sommaren är det viktigt att det lilla som används blir ordentligt gjort. Läpparna och fransarna är egentligen det enda jag målar. För läpparna gillar jag skimrande lipgloss och färgen kommer mest fram genom läppenna som appliceras noggrant för att hålla. Om du vill göra makeupen ännu snabbare, strunta då i ögonfransarna och satsa på snygga läppar. Ögonen kan man ju alltid täcka med coola solglasögon!
 6. Nagellack målar jag endast på tårna. Fingrarna gillar jag naturligt korta. När det gäller nagellacksfärgen föredrar jag klassiskt rött eller allra helst mörka toner åt vinrött, mörklila eller chokladbrunt. Tycker att dessa toner ger en sofistikerad look som passar till allt.

   Produkter jag packade med mig i necessären Färgad solskyddscreme från Sisley Super Soin Solaire Teinte Mascara från Sisley So Curl deep black Cremerouge från RMS Beauty lip2check demure Nagellack från Dior Skyline 848 Solpuder från Jane Iredale Moonglow Läppglans från Laura Mercier Bronze gold accent Läppglans från Tromborg Lip gloss Secret Läppenna från Clinique 07 intense blush

  Produkter jag packade med mig i necessären:
  Färgad solskyddscreme från Sisley Super Soin Solaire Teinte
  Mascara från Sisley So Curl deep black
  Cremerouge från RMS Beauty lip2check demure
  Nagellack från Dior Skyline 848
  Solpuder från Jane Iredale Moonglow
  Läppglans från Laura Mercier Bronze gold accent
  Läppglans från Tromborg Lip gloss Secret
  Läppenna från Clinique 07 intense blush

Fler tips på skönhetshjältar i sommar!
                                   
Kram, M
Detta inlägg innehåller köplänkar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..