Mina favoritlooker från röda mattan på Golden Globe 2016

Det är enkelhet och elegans som vinner klänningspriset på Golden Globe i år:

Katy Perry i Prada
Den läppstiftsrosa nyans som för övrigt är en av Miuccia Pradas favoritfärger passar Katy utmärkt. Gillar de smala axelbanden och enkelheten som framhäver personen mer än tar över helheten. En fullträff som stannar på näthinnan.

73rd Annual Golden Globe Awards, Arrivals, Los Angeles, America - 10 Jan 2016

Alicia Wikander i Louis Vuitton
Självklart bär Alicia Louis Vuitton då hon är märkets ansikte utåt. Nicolas Ghesquiere som är Louis Vuittons chefdesigner är en av mina personliga favoriter bland världens största klädskapare. Han lyckas alltid lägga till en modern tvist till klassiskt skrädderi vilket han bevisar i Alicias vita aftonklänning.

73rd Annual Golden Globe Awards, Arrivals, Los Angeles, America - 10 Jan 2016

Emma Rossum i Armani Privé
En kvinna i rött ger alltid effekt. Sedan 1940-talet har axelbandslösa aftonkreationer stått för yttersta elegansen. Dekolletaget är som gjort för att höja fram vackra juveler precis som här i Emmas Armani Privé-klänning.

73. Verleihung der Golden Globes

  1. Wow har aldrig sett Katy Perry så snyggt klädd. Magiskt vackert. Hoppas hon håller fast vid denna stil.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..