De 5 trendigaste väskmodellerna att satsa på till våren 2015

Dags att lista de viktigaste väskmodellerna till våren- och sommaren 2015. Som vanligt vill jag höra vilken ni gillar bäst? Själv älskar jag Guccis sadelväska. M

1. BLOMMIG HANDVÄSKA. Ja, nu är det blommigt mönster på handväskan som gäller. Modepubliken trånar  mest av allt efter Fendis orkidéer.

blommig vaska ss15

 

2. PÅSVÄSKAN. Den sportiga påsväskan gäller både på catwalken och bland gatumodestjärnorna. Ralph Lauren har gjort en av vårens snyggaste varianter.

bucket ss15 ralph lauren bag

 

 

3. MINIATYREN. Favoritväskmodellen i miniatyrformat är accessoaren jag själv redan har två av i min samling, en från Louis Vuitton och en från Céline. Storleken är perfekt och man släpar inte omkring på massa onödigt. Och hur gulligt är det inte med en miniversion av Fendis klassiska peekaboo-modell?!

mini

 

4. SADELVÄSKAN. Chloé, Michael Kors och framförallt Gucci ser till att sadelväskan är ett måste på varje fashionistas axel i år.

sadel

 

5.VÄSKOR HAR OCKSÅ KÄNSLOR. Just nu pratar alla om Anya Hindmarch som släpper klistermärken till sin väskkollektion som man kan dekorera med som man vill. Bland annat i form av bokstäver för den som vill klistra på sina initialer eller roliga budskap för den humoristiske. Den på bilden till höger bara måste jag ha i min väsksamling, klockren!!

bags have feelings too

Foto: Jesper Ruíz Lindberg/Estrop

LOADING..