Damernas Värld är nominerade igen!

I dag är jag en mycket stolt chefredaktör. Vi har nämligen varit på nomineringslunch hos Sveriges Tidskrifter. Damernas egen Johanna Källström är nominerad som årets annonssäljare och damernasvarld.se är nominerad i kategorin årets digitala medier. Det ni! Dagens outfit: kjol från Burberry och body från Alaia.

Superannonssäljaren Johanna Källström

 

 

    1. Hej Estetica, kul att du gillade kjolen, den har flera år på nacken och nu kändes den aktuell igen. Som jag brukar säga, den som spar han har ! Martina

  1. Ni gör ett fantastiskt jobb! Martina, jag tycker du är en supergåva till modevärlden. Ha en fin dag!

  2. Hej, och jättegrattis till nomineringen. Blev så glad idag, jag läser just nu in journalistutbildningen på ett år vid mittuniversitetet i Sundsvall. Idag kom listan med praktikplatser, och hurra för Damernas Värld fanns med på den. Jag söker såklart, och sedan är det bara att hålla tummarna. Kram.
    / Liz

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..