Fantastiska bilder på den lilla svarta jackan

En stor bok om en liten svart jacka har landat på mitt skrivbord. Det handlar förstås om Carine Roitfeld och Karl Lagerfelds bok ”The Little Black Jacket”. Framför Lagerfelds kamera har 109 kändisar poserat, alla i Chanels klassiska svarta lilla jacka buren på olika sätt. Fotografierna turnerar även världen runt som utställning och nästa anhalt är Saatchi Gallery i London. Det var så mycket fina bilder att jag fick lämna den inne på rummet för att inte fastna helt.

Med posten kom en annan fin liten sak, en Hermès-kortlek! Hermès listar sina juklappstips i form av de här fina spelkorten.

 1. Hej Martina!

  Älskar din blogg! Jag har en fråga. Jag ångrar mig varenda dag att jag inte köpte Acne romantic skirt in floral i våras. En sådan du har!! vet du vilken jag menar? Jag undrar om du möjligen har lust att sälja din eller om du har någon aningen om var man kan hitta en?

  Tack så hemskt mycket
  Lovisa

  1. hej Lovisa, jo jag vet vilken kjol du menar, vilket minne du har ! Är i Paris och jobbar nu och ska till Dior i morgon och titta på Raf Simons debut kollektion för huset, det ser ut som han gjort lite liknande kjolar fast längre i kollektionen. Det blir kul att se ! Angående att sälja min kjol, måste jag fundera på den saken. Har du ringt Acne och hört dig för ? Med vänlig hälsning, Martina

  2. Haha, ja du. Du vet känslan när man bara inte kan släppa tanken på ett vackert plagg! Spännande, Dior är ju lite av en favorit. Jag är väldigt svag för feminina former. Tack för tipset, jag ska ringa Acne! Santé Paris de moi! Lovisa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..