Robert Nordberg flyttar hemifrån

Robert och jag har jobbat ihop i 7 år och elva månader men i dag tar han med sig sina kartonger och drar vidare på nya äventyr. Han har rest över hela världen och gjort modereportage för DV:s räkning, vi har varit på otaliga modeveckor tillsammans, för att inte tala om allt vi upplevt tillsammans på redaktionen. Det känns som att min tonårsson flyttar hemifrån.

 

  1. NEJ! Vart flyttar Robert? Hur skall det nu gå? Jag vet att det finns unga hungriga modekunniga som gärna axlar hans mantel. Men men men, Robert. Vi saknar dig redan.

    1. Robert kommer börja frilansa så han dyker säkert upp i tidningen så småningom igen. Ibland måste man våga förändra tillvaron och flyga vidare, men det kommer kännas underligt ett tag då vi gjort så mycket roligt tillsammans varje dag. Robert uppskattar säkert att känna sig saknad ! Martina

  2. Å lycka till Robert, men vad tomt det måste bli. Jag ogillar själv skarpt när viktiga människor drar vidare även om jag hyllar deras mod och gläds för deras skull. Men some things you just don’t want to change…:-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..