På lunch hos Ewa i Walla

I går var jag på besök i Gamla stan där Ewa i Walla har sin nya flaggskeppsbutik. Hon är en härligt färgstark person och den nya butiken ligger i ett hus från 1400-talet! Dagens outfit: klänning från Isabel Marant.

Hennes nya kollektion bygger på älvdansare.

  1. Nichade märken som Ewa´s har en framtid..!
    Hennes hippie chic..som kontrast till Filippa´s strictly chic..behövs..!
    Själv väljer jag dock din Marant-klänning..ursnygg..!

    1. Du har helt rätt, det är så roligt med udda märken som har en alldeles egen konsekvent stil, och Ewa i Wallas romantik har den där säregna charmen som lever sitt eget liv. Roligt också att det går väldigt bra för henne speciellt utomlands. Dessutom är hon en härlig kvinna, Med vänlig hälsning, Martina

  2. Thanks everyone for the flaobuus comments that you posted! You all have had me laughing! Parenting covers have been a total pet peeve of mine lately. Particularly, MrsM-thanks so much for stopping by and taking the time to comment. I have to admit that my knee jerk reaction to your comments included some obscenities. However, we are all only a product of our environment and experiences. I would LOVE to introduce you to a number of my friends. Many are and will be 40 with toddlers running around and I PROMISE YOU that you wouldn’t think for a moment to call them Grandmas. I think you are perfectly proving my point that a little age and gender diversity is what’s needed so we see the range of all different kinds of mothers, parents and caretakers. Some of us have made different choices, including having children much later in life. I didn’t have BigBoy until I was 34. My point is you can still be flaobuus at 40, just as you are at 24 (holy cow! Three kids and you still have time to write! You are awesome!), but that is what unites us all the shared experience of motherhood and parenting. It takes all kinds, sister, and there’s enough room at the table for all of us to share. Thanks again!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..