Modeveckan i Milano, dag 2

Här kommer fler bilder från Milano!

Här ska jag precis springa in på Armanis visning. Man vet att man är i Milano när man ser chica damer på vespa!

Man ser mycket utsvängda 1970-talsbyxor här.

Metall hos Casadei.

Kolla in axelbandet av mink på Bryanboy.

Anna Dello Russo i Prada.

Coola brillor på Jenny på svenska Elle.

Chanel special.

  1. Hej Martina. Jag längtar så tillbaka till Italien när jag ser dina bilder. Hösten är den bästa tiden där tycker jag. Jag ser att du har ballerinaskor på dig och undrar om det finns ngt speciellt märke du rekomenderar. Jag tycker att de flesta har så mjuk hälkappa och det er ful ut när den blir nertrampad. Vad tycker du? Mvh Johanna

    1. ja under visningsveckorna går jag nästan bara i platta skor för att orka med långa dagar. Med ballerina måste man prova ut ordentligt vad som passar din fot och alla är verkligen inte bekväma. Själv köper jag bara Repetto men inte den vanliga utan den handgjorda som beställs i butiken i Paris, de är underbart mjuka och behagliga, Med vänlig hälsning, Martina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..