Christian Louboutin för Mary Katrantzou

Londons modevecka avslutas i dag och det är dags för Milanos att ta vid och därefter hägrar Paris. Det är bråda dagar för världens alla modemänniskor som just i detta nu flyger fram och tillbaka mellan alla modestäder. Själv ska jag alldeles strax gå hem och packa min väska, för i morgon bär det av mot Milano och modeveckan.

Men innan jag rusar så måste jag bara visa upp de skor som Christian Louboutin har skapat för Mary Katrantzou. Jag älskar dem!

  1. Något att drömma om!

    Fråga (igen) på skor; vad hade du satt för skor till en kort svart (rak och enkel modell)sidenklänning?

  2. Jag är faktiskt inte förtjust i dessa. De första ser ut som reflexband som är virade runt fotleden och det andra paret ser billigt plastigt ut. Bara för att det är Christian Louboutin så behöver det ju inte vara snyggt. Titta på skorna och låtsas att du är inne på Din Sko. Skulle du fortfarande gilla dem? Nyfiken! :-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..