Klänning från Gant

Dagens outfit: Bordeaux-röd klänning från Gant, halsband från Swarovski och pumps från Sergio Rossi.

 1. Åh, jag är kär! Vilken klänning!!! Färgen är ju också helt fantastisk nu i höst!

 2. Fantastisk skärning och underbar färg..!
  Draperingen o pingvinärmen urläckra..!
  Men jag kan inte förlika mig med längden..!
  Tycker precis dolt knä är den mest smickrande..!
  Särskilt på dig som har supersnygga ben..!

 3. Håller med Estetica, den där längden är inte snygg. Det är ”Gammal farmor i sydeuropa” ( se t.ex. Gudfadern)

  1. Hej jag förstår vad ni menar med längden, men tycker också att längre längder på klänningar är väldigt kvinnligt. Speciellt när det blir lite kallare ute och man vill kombinera med en snygg stövel är denna längd vackrare än de som slutar vid knäet. Glipan mellan stövelkanten och kjolfållen är inte så smickrande då knäet inte är den mest attraktiva kroppsdelen. Tack för att ni engagerar er i bloggen, Martina

 4. Älskar den här klänningen, härligt varm klädsam färg, stort omfång och ser ganska annorlunda ut mot dina andra ganska korta klänningar. Känns lite som femtiotal. Här kommer verkligen dom snygga högklackade skorna till sin rätt och vad jag tycker så blir helheten så vacker. Man ser längre ut och propotionerna blir rätt. Tänk om det vore så, att vi åter kunde få klänningar som inte slutar ”20 cm under rumpan”.

 5. Bara en liten kommentar till. Blev så glad av denna vackra klänning. Kanske blir detta till någonting nytt. Som en ”gammal farmor i Sydeuropa” är inte detta. Men lite längre klänningar är ganska nytt i dagens korta och åtsittande klänningar. New Look som Dior gjorde för kvinnan på femtiotalet, kanske kan komma tillbaka. Benen finns faktiskt kvar, dock lite mer dålda.

 6. Vad fint och kvinnligt det ser ut på dig. I somras hade jag på mig en Malene Birger-klänning med liknande längd, Jag måste erkänna att jag kände mig lite som en gammal grekisk änka, ha ha. Kanske är det en vanesak. Egentligen ser det ju faktiskt väldigt elegant ut, så jag låter nog bli att fålla upp min klänning trots allt. Tack för en inspirerande blogg.

 7. Jag blev så kär när jag såg denna klänning! Så igår kom den hem med posten och den är ännu snyggare i verkligheten! Stor tack för en inspirerande blogg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..