Frida Gustavsson hos Tommy Hilfiger

Modeveckorna är i full gång. New Yorks modevecka tar slut i dag och lämnar plats till London. Det fullkomligt väller in visningsbilder från alla modehus och designers som just nu visar upp sina kollektioner för våren och sommaren 2013. Man kan redan nu skönja kommande trender och egna favoriter.
Jag fastnade länge framför Tommy Hilfigers visning. Dels för den här kabelstickade tröjan, men också för att den svenska modellen Frida Gustavsson avslutade visningen.
Det som utmärker en stor modell är hennes förmåga att ändra utseende för olika känslor och attityder. Frida Gustavsson har den förmågan. Sedan går hon så otroligt snyggt, så man blir alltid glad och stolt att se henne på catwalken.
Nu är det inte långt kvar tills jag åker till modeveckan i Milano, där jag säkert får njuta av Frida live på catwalken.

LOADING..