Go’kväll på lördag

Just nu är jag uppe i Umeå för att spela in Go’kväll. Jag pratar om mönster – som är en stor trend i höst – i detta avsnitt.  Dagen till ära bär jag en kreation ur Louis Vuittons samarbete med konstnärslegenden Yayoi Kusama. Läs mer om detta spännande samarbete här: Louis Vuitton ♥ Yayoi Kusama

Missa inte Go’kväll! Sänds nu på lördag klockan 18:15 på SVT.

Mönstrat i studion.

Yayoi Kusama

Jag tillsammans med Roy Fares, Jens Lapidus och Ebba von Sydow.

 1. Äntligen Martina..!
  Hoppas att du får ett eget Stil-program på SVT..!
  Att public service saknar det är såå ostiligt..!
  Varför inte en Martinas Stildagbok..?

  1. Tack alla för stöd och glada tillrop, jag fär jobba för ett stilprogram ! Martina

 2. Mmmm, älskar Malene Birgers paisleyprint! Och är det inte ett Prada-plagg du håller i också? Härligt! Ser fram emot programmet!

 3. Jag brukar titta på programmet bara då du är med. Alltid lika roligt och intressant, att se och höra dej.
  Jag håller med Estetica och hoppas på ett eget stilprogram till dej. Det skulle vara en garanterad succé.
  Du är jättesnygg!

 4. Håller med om att det är kasst av SVT att inte ha ett stilprogram, alla älskar ju inte kast med stor eller liten boll. Konst, som ju mode är, får ingen plats alls jämfört med sporten.
  Public service har ju ett ansvar att spegla samhället o kulturen.

 5. Hej Martina!
  Jag är en tjej som nu letat efter den perfekta skinnjackan i fleeera år nu känns det som! Jag undrar bara om du skulle kunna tipsa bland dina favoriter? Jag själv är ute efter en svart rackare (väldigt gärna med någon speciell detalj som gör jackan unik) i prisklassen kring 3000:- . Har du några bra tips?
  Kram

  1. Hej Karin den perfekta svarta skinnjackan tycker jag bör vara en bikermodell. Ibland går det att hitta fina i secondhand butiker men H & M her en fin och lite annorlunda med bälte i midjan, jag fär försöka komma ihåg att sätta på den så du får se den på bild. Varma Hälsningar Martina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..