Hej då sommar!

Det blir allt kyligare ute, så snart är det dags att säga hej då till sommarens alla tunna långkjolar och öppna sandaletter. Men tills dess tänker jag krama ut det sista av sommaren.

Tunn kjol med slits från Topshop, tröja från James Perse, armband från Sophie by Sophie, skor från Bottega Veneta och väska från Fendi.

 

 1. Din frisyr var vackrast..otroligt klädsam..!
  Hade gärna sett dig i Hunky Dorys skinnjeans till JP-tröjan..!

 2. Ursnyggt! Älskar skorna!

  Fråga appropå skor, ska investera i ett par nya svarta pumps.
  Har tittat på ett par Jimmy Choo och ett par C. Loubotin, är ute efter ett klassiskt par som funkar till det mesta. Har ändå svårt att bestämma mig för klackhöjd samt platå eller ej. Så här på hösten lockar även de i lack. Hur ska jag tänka!? Tacksam för tips!!

  1. Hej Sanna, klack och platå eller inte beror väldigt mycket på vilken stil du har och till vad du tänkte använda dem ? Själv har jag precis investerat i ett par svarta mocka pumps från Manolo Blahnik med 10 el 12 cm klack (ställde dem på jobbet så kan inte kolla här hemma), de är väldigt kvinnliga och klassiska och funkar till det mesta. Personligen föredrar jag mocka framför lack, Med vänlig hälsning, Martina

  2. Tack Martina! Har svårt att beskriva min egen stil. Inspireras mycket av dig och dina kobinationer&val. Blusar&jeans, kjolar&tröjor etc, kvinnligt kanske? Bär du mockapumps även till fest? Hoppas få se en glimt av dina nya Manolos snart :).

 3. Jättesnyggt. Lite sorgligt när sommaren är slut men höstkläderna har bättre kvalitet tycker jag – känns också mysigt att krypa i någonting varmt snart.

  Appropå väska. Jag funderar på att köpa en cognacsfärgad väska men kan inte riktigt hitta någon snygg som passar tillvardags men även när man går ut och äter tex. Har tittat på Decadents small shopper, jättesnygg, men kanske lite stel? Mulberrys Bayswater i oak – jättesnygg men kanske lite vanlig? Bayswater East West – jättesnygg men kanske lite för liten? Tacksam om Du kan hjälpa mig med tips.

  Mvh Lotta

  1. Hej Lotta jag gillar väskorna du nämner i ditt mejl, för egen del kommer mina egna finaste cognacsfärgade väskor från Tod´s och Anya Hindmarch. Tänk på att inte köpa för stor väska om den ska fungera från morgon till kväll, det blir tungt att bära på. Just det Bottega Veneta har en mycket vacker cognacsfärg som alltid fungerar också, Martina

  1. Tack Gabriella du är alltid så vänlig. Frisyren med en fläta bak känns enkelt och skönt, Med vänlig hälsning, Martina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..