Direkt från Cirkus

Just nu befinner jag mig på Cirkus i Stockholm. Genrep inför Damernas Världs stora modegala Guldknappen står på schemat. Vid min sida har jag Anna och Jakob som jobbar med detta enorma och roliga event.

Imorgon, lördagen den 25 augusti, smäller det! Vi har jobbar i flera månader för just den här dagen och nu äntligen är det dags. Guldknappen 2012. Följ hela galan på Damernas.se, Facebook, Twitter (Damernas_se) och på Instagram (damernasvarld) och så klart – på #Guldknappen och #Guldknappen2012.

PS. Du har väl biljett? Jag tänkte väl det.

Vi ses i guldvimlet!

  1. Så roligt och så glammigt! Hade jag inte varit fast i Kiruna så hade det varit drömmen att gå. Men en dag händer det säkert mig också!

  2. Vad kul att Hunkydory vann!! Blev glatt överraskad av deras kläder i din blogg för några veckor sedan. Gillar deras nya ”edge”.

    1. Ja Hunkydory är verkligen duktiga och deras kläder passar så många. Att kunna ha en stadig kärna i sin design och samtidigt vässa till den är verkligen en bragd. Jag är trött men otroligt glad efter gårdagen ! Martina

  3. Martina, vilken fest! Tusen tack för att jag fick komma. Du var strålande på scen, så avslappnad och spontan. Bra gjort!

    1. Åh tack för att du kom, vad glad jag blir att du gillade galan, Med vänlig hälsning, Martina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..