4 dagar kvar till Guldknappen

Nu är det bara 4 dagar kvar till Damernas Världs stora modegala, Guldknappen. Jag jäktar fram och tillbaka mellan olika möten, iklädd en klänning från Diane von Furstenberg och skor från Gucci. Förbereder visningar och godkänner allt från låtval till pressmeddelanden. Plus att vi är mitt uppe i produktion av ett nytt nummer av Damernas Värld som snart kommer hem till dig. Och ytterligare ett nummer av DV Mode. Det är minst sagt mycket att göra, men oerhört roligt.

På lördag samlas hela mode-Sverige på Cirkus i Stockholm för att se vilka som tillägnas våra fina priser Guldknappen, Guldknappen Accessoar och Guldknappen Läsarnas Pris. Under dagen och kvällen kommer vi att bjuda på flera spännande överraskningar, massor av mode och så klart – flärd och glamour.

Du kommer väl på Guldknappen?  Det finns fortfarande några fåtal biljetter kvar till er DV-läsare. Läs mer här.
  1. Vilken vacker passform och längd på din ursnygga röda..!
    Jag som aldrig gillat Fürstenbergs wrap dresses älskar den här..!

    1. Tack, ja rött är en härlig färg som man blir glad av. Rött är också en bra färg om du t ex har viktiga möten för du får automatiskt uppmärksamhet, Med vänlig hälsning, Martina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..