4 dagar kvar till Guldknappen

2012-08-21 42 kommentarer
Dagens outfit / Guldknappen

Nu är det bara 4 dagar kvar till Damernas Världs stora modegala, Guldknappen. Jag jäktar fram och tillbaka mellan olika möten, iklädd en klänning från Diane von Furstenberg och skor från Gucci. Förbereder visningar och godkänner allt från låtval till pressmeddelanden. Plus att vi är mitt uppe i produktion av ett nytt nummer av Damernas Värld som snart kommer hem till dig. Och ytterligare ett nummer av DV Mode. Det är minst sagt mycket att göra, men oerhört roligt.

På lördag samlas hela mode-Sverige på Cirkus i Stockholm för att se vilka som tillägnas våra fina priser Guldknappen, Guldknappen Accessoar och Guldknappen Läsarnas Pris. Under dagen och kvällen kommer vi att bjuda på flera spännande överraskningar, massor av mode och så klart – flärd och glamour.

Du kommer väl på Guldknappen?  Det finns fortfarande några fåtal biljetter kvar till er DV-läsare. Läs mer här.