Full fart på jobbet

Idag är det full fart och många beslut! Dagens outfit: kjol från Karen Millen, blus från Acne, skärp från Miu Miu och skor från Jimmy Choo

 1. Underbart vackra Martina..vilken fenomenal kombination..!
  Puffärmarna o den knälånga vida kjolen till det skärpet och skorna..!
  Suveränt Hepburn-snyggt..!

  1. Tack söta du, ja svart och vitt fungerar på något sått alltid, Med vänlig hälsning, Martina

 2. Fantastiskt snyggt! Köper du oftast blus och kjol samtidigt el kombinerar du efter hand?
  Perfekt med det snygga skärpet till!
  Eva

  1. Hej Eva jag köper sällan färdiga kit, utan när jag hittar ett nyckelplagg jag gillar i form, längd och färg slår jag till och kombinerar med något jag redan har hemma. Jag tänker alltid långskiktigt och att garderoben ska hålla långe, Med vänlig hälsning, Martina

 3. Du ser pigg och utvilad ut! Härligt!
  Är lite nyfiken på vilka nyckelplagg du tänker inhandla till hösten, särskilt från svenska designers. Gissar att det visar sig i bloggen framöver…

  1. Hej Saga, jo jag har percis börja gå igenom de svenska kollektionerna för att kunna beställa de plagg jag vill kompletera med i höst. Så, absolut får du hålla utkik i bloggen ! Hoppas att du också fått vila och samla krafter i sommar, Martina

 4. Å, så snygg du är! Jag har också börjat tänka långsiktigt, då jag handlar kläder. Ett klokt tips av dej.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..