Full fart på jobbet

2012-08-06 42 kommentarer
Dagens outfit / Damernas Värld

Idag är det full fart och många beslut! Dagens outfit: kjol från Karen Millen, blus från Acne, skärp från Miu Miu och skor från Jimmy Choo

42 kommentarer

Du ser pigg och utvilad ut! Härligt!
Är lite nyfiken på vilka nyckelplagg du tänker inhandla till hösten, särskilt från svenska designers. Gissar att det visar sig i bloggen framöver…

Hej Saga, jo jag har percis börja gå igenom de svenska kollektionerna för att kunna beställa de plagg jag vill kompletera med i höst. Så, absolut får du hålla utkik i bloggen ! Hoppas att du också fått vila och samla krafter i sommar, Martina

Fantastiskt snyggt! Köper du oftast blus och kjol samtidigt el kombinerar du efter hand?
Perfekt med det snygga skärpet till!
Eva

Hej Eva jag köper sällan färdiga kit, utan när jag hittar ett nyckelplagg jag gillar i form, längd och färg slår jag till och kombinerar med något jag redan har hemma. Jag tänker alltid långskiktigt och att garderoben ska hålla långe, Med vänlig hälsning, Martina

Skriv en kommentar