Konst, cocktails och kändisar

I helgen var jag på Hamptons coolaste cocktailparty, The 19th Annual Watermill Center Summer Benefit, The Big Bang. Det var ett stort konstevent med massor av design, konst, live performance i skogen och en stor konstauktion till förmån för unga konstnärer. Hela New Yorks konstelit var där, plus alla välbärgade amerikaner som har en gedigen social kalender. Och så kändisar förstås. Jag var glad i en klänning från Zetterberg och väska från Bottega Veneta.

 

och ännu gladare blev jag när jag vände mig om och fick säga hej till …

 

Anthony Hopkins! Jippie!

Det var synd att det regnade med tanke på att många av konstverken var i skogen och bestod av live performance.

 

Konstverket The decommissioned Manolo Blahnik av Jeff Muhs auktionerades ut bland många andra verk för gigantiska summor.

 

Naket live-band som även var en konstinstallation

Legendariske modefotografen Bill Cunningham var där och fotograferade de celebra gästerna och det var gott om fashionstatements att titta på. Modeeliten representerades av bland annat svenska supermodellen Elsa Sylvan och många fagra damer i dyra designplagg. Vilken kväll!

 

 

 

 

 

  1. Gu´vilka sjuka installationer ;)

    Kolla in stylade mobilskal, blingade, dipdye, pälsimitation – whatever you like
    http://www.phonefashion.se

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <3 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <3 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  2. Coolt. Du är en intressant och spännaden person och karismatisk kvinna. Beundrar människor som lyckas, gör det dom vill, tror på och gör det j…vligt bra. TACK för en bra blogg och en underbar tidning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..