Dagens outfit

I South Hamptons finns en av världens bästa japanska restaurangkedjor, Nobu. Här är det alltid mycket folk att titta på. Själv hade jag på mig en kjol från Carin Wester, T-shirt från Zadig & Voltaire, skor från Elie Tahari och solglasögon från nya Eco Sunglasses som är gjorda av 95 % återvunnet material och väldigt lätta och sköna.

 

  1. Cool outfit! Jag har funderat lite, gör du aldrig några felköp? Har du alltid en plan och koll på alla plagg när säsongen börjar el gör du spontana felköp som alla andra? Jag handlar alldeles för mycket spontant vilket innebär att jag har en välfylld garderob och inget att ta på mig! Om jag hade sparat de pengarna så hade jag kunnat investerar i 4-5 dyrare plagg varje höst/vår….
    Tack för fin inspiration!
    Eva

    1. Hej Eva, visst gör jag också felköp som alla andra fast sällan. Mitt tips är att inte impulsköpa, utan redan innan du går ut på stan bestämma dig för vad du behöver. Om det inte finns så låt det vara, köp inget annat istället utan fortsätt leta nästa gång istället. Handla kläder sällan och då övertänkt är också ett bra råd. Med vänlig hälsning, Martina

  2. Om giftgrodorna e4nde5 hf6ll sig till att ske4ra svnasar och f6ron! Hursomhelst vore det se4krare ff6r liv och lem ifall de nf6jde sig med att ske4ra ske4ra havre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..