Middag i Montauk

Så här såg jag ut i går när jag var i hamnen i Montauk.

Jeans från Seven, topp från italienska Albino och skor från Prada. 

Spana in den här, ett riktigt Montauk-åk!

Åt middag på Swallow East i hamnen, där det även spelade ett reggae-band kvällen till ära. Alla dansade – gammal som ung!

  1. Har nyligen köpt Ricky Laurens fina och härliga bok The Hamptons. Innehåller både historia, vackra bilder och massor med goda recept. Förstår att du har härliga dagar där. Nu har vi fått den efterlängtande sommaren här i Skåne men dock Hamptons ser så underbart ut.

    1. ja hörde från släktingar att det äntligen blivit sommar i Skåne, vad skönt ! Naturen här påminner på ett sätt om Österlen och Falsterbo men är mycket mer storslaget och vädersäkrare. Soliga hälsningar från Ricky Lauren land Martina

  2. Tack för ditt svar. Jag kan tala om för dig, att idag över Öresunds vackra hav, så är det så mörkt att jag tände ett ljus och åskan mullrar i bakgrunden. Solen har gått i moln. Så njut av solen och värmen i det vackra Hamptons.

  3. Jag har följt din semester genom bloggen och det ser helt fantastiskt ut. Blir verkligen inspirerad och vill resa dit förstås. Har du hyrt hus/lägenhet under din semester eller är hotell mer prisvärt.
    Fortsätt att njuta!
    Vänligen , Maud

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..