Dagens outfit

Så här ser jag ut i dag: Tröja från 3.1 Phillip Lim, kjol från det danska märket Utzon, skor från Valentino och väska från Celine. Och just det: Solglasögon från Balenciaga med flerfärgade skamlar.

Martina Bonnier
Martina Bonnier

 

 1. WoW..!
  Dina Valentinos från byline-bilden..de är som smycken..!
  Piloternas skalmar likaså..!

 2. Hej Martina. Jag har en fråga om skor. Jag tänkte investera i ett par klassiska svarta pump som jag kan ha många år framöver. Jag står och väljer mellan ett par Jimmy Choo Vikki patent-leather pumps med 10 cm klack och utan platå eller ett par Miu Miu med 9 cm klack och 1 cm platå. Vad jag undrar över är om platå är ngt att satsa på eller är det en övergående trend? Miu Miu skorna är förmodligen mest bekväm att gå i pga av platån. Tack på förhand!!

  1. Hej Johanna, eftersom du skriver att du vill investera i ett par klassiska svarta pumps tycker jag du ska satsa på Jimmy Choo utan platå. Det är en väldigt elegant sko. Platå är ingen direkt övergående trend utan har funnits med länge i modet, men av erfarenhet nu kan jag säga att jag oftare använder mina klassiska Jimmy Choo i svart mocka än de med platå. Med vänlig hälsning, Martina

 3. Otroligt snyggt:) du har verkligen klass och klär i det mesta.

  Vill du ha lite inrednings inspiration..då kan du kolla in min blogg:)
  Jag önskar en underbar och solig midsommar.

  LOVE Maria på inredningsvis.se

  1. Hej Maria, det var en fin blogg du hade med många härliga bilder, önskar även dig en glad midsommar Martina

 4. Always, always right with nude! jag tröttnar aldrig på det. Supersnygg outfit du har, som alltid! Du inspirerar mig som är 40 år då du inte heller är typ 20 år men ändå ser så ung och snygg ut! (Kolla gärna in min blogg om du är intresserad av inner och outer beauty:) Caroline

 5. Hejsan Martina Bonnier! är intresserad över att köpa Styleins klänning Pavlova i färgen vit. Är det en investering som kommer att hålla länge för en 16 åring som jag? Just nu kan jag även få den på 30 % rean för mina sparade pengar från ett litet extra jobb från förra hösten. Jag har spanat in den för snart ett år tillbaka och känner att den är väl värd att köpas in. Däremot finns det en tvekan inom mig att den kommer bli ”ute” och kanske för lite använd i och med att jag tränar fotboll för det mesta. Däremot älskar jag att känna mig vacker. Önskar att du kunde dela med dej av din kuskap och därefter hjälpa mig lite till att ta rätt beslut! Trevlig helg ! :)

  1. Hej du behöver inte vara orolig för att denna fina sidenklänning ska bli ute till hösten. Elin Nyström som Styleins designer heter har en egen stil, tillräkligt mycket så att det inte bara är en övergående trend. Använd den mycket även till vardags. Om du stylar med en storkofta eller kort jacka fungerar den när som helst. Eller det senaste nu i höst är att ha klänning över byxa, det kan bli väldigt coolt i Pavlova klänningen. Sen för du väl se till så du blir bjuden på fest snart ! Jag tycker det är ett bra köp om du gillar den, Med vänlig hälsning, Martina

 6. Kan du inte visa lite bilder från din lägenhet? inredning, gaderob, osv.. vore så kul att se! Du är en insprationskälla.

  1. Hej Stine, Kul att du tycker jag inspirerar ! Det har gjorts flera reportage om mig och min garderob hemma, men om du är extra nyfiken är bilderna i min första bok, Fashionista, tagna i hemmamiljö, samt bilder från andra privata sammanhang finns med i samma bok. Varma hälsningar Martina

 7. Tusen tack för ditt svar Martina Bonnier! Har en fundering till gällande klänningen, är den en investering ? Tror du att Stylein är ett märke som kommer bli stort i framtiden o.s.v ? Vad är Styleins stil och ”känner igen – plagg”? Hur tar jag bäst hand om sidenklänningar? MVH elin :)

  1. Om det är en bra investering beror rätt mycket på vilken stil du har i garderoben, behöver du en sidenklänning, har du en sådan lucka, då är det en investering. Rent allmänt är Elin Nyström en av våra riktigt duktiga designer som absolut kommer finnas kvar. Stylein står för kvinnlighet, gärna i siden med spännande draperingar. Siden är inte särskilt svårt att ta hand om, det tvättas i låg temperatur och du stryker plagget på lägsta värmen. Hoppas du fick reda på vad du ville, Martina

 8. Hej Martina, På tal om snygga kläder, såg just på Antikmagasinet på SVT från 17/6, du hade några våldsamt snygga boots på dig med extremt höga klackar! Skaftet såg ut att gå över knät… ? Har du nån info om dessa och var man kan köpa dem? Tack och hej – Puss!

  1. Hej stövlarna är av mocka och lårhöga de kommer från det italienska skomärket Casadei, och är ett par riktiga favoriter i garderoben, Med vänlig hälsning, Martina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..