Superlyxigt och väldigt generöst!

Vill du följa mig och Damernas Värld hela sommaren?

Just nu har vi på Damernas Värld satt ihop ett härligt sommarerbjudande till dig, innehållandes 3 nummer av Damernas Värld + 3 fantastiska produkter från Rituals för 59 kronor + porto.
Detta kit innehåller allt man behöver just nu: Duschgelé, peelingcrème och bodycrème. Allt i full size.

Superlyxigt och väldigt generöst på en och samma gång tycker jag!

Läs mer om erbjudandet här: 3 nummer av Damernas Värld + 3 fantastiska produkter från Rituals för 59 kronor + porto. 

Damernas Värld
Damernas Värld

 

 1. Skulle vara kul om ni nån gång hade erbjudanden även för prenumeranter utanför Sverige. Gillar tidningen men den är jättedyr i utlandet och erbjudanden gäller aldrig här. hälsar B-M

  1. Hej B-M, erbjudandet gäller även i utlandet, dock tillkommer ju Postens utlandsporto. Det är olika beroende på land och om man vill ha tidningen med flygpost eller B-post. Ring vår kundtjänst så har de aktuella priser för alla länder! Tel 08-454 9513.
   Mvh Helena Gustafsson/marknadschef

 2. Hej vilket erbjudande!! Försöker beställa via min iPhone men beställ knappen är som skuggad så när jag trycker funkar det inte….

 3. Jag älskar Rituals produkter överlag. Just den här duschtvålen i form av lödder är faktiskt sensationell. En upplevelse att använda. Även deras Bodybutter är underbar.

 4. Hej!
  Jag försöker lägga in en beställning på detta erbjudande, dock fungerar inte länken och inte heller länken till er kundtjänst. Hur ska jag gå tillväga?

  // Anita

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..