Dagens outfit

2012-04-12 58 kommentarer
Dagens outfit

I dag har jag på mig jeans från Seven, T-shirt från Zadig & Voltaire, kavaj från Whyred och pumps Prada.

 

 

 

58 kommentarer

Finns det högklackade skor som är bekväma? Vilket märke har den bästa lästen?

Det där med läster är individuellt, men mer eller mindre bekväma högklackade skor finns det. Personligen gillar jag ofta länsterna i Sergio Rossi, Bruno Magli, Tods, och de skönaste platta skor jag har är ateljé beställda ballerinas från Repetto i Paris många hälsningar Martina

Hej. Jag har läst Fashionista och nu inne på din senaste bok. Tycker att man lär känna dig på ett bättre sätt efter din första bok. Du är verkligen en förebild för välklädda svenska kvinnor. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter samt ditt dagliga liv. Du behöver inte svara om du inte vill. Min fråga skulle vara: Hur lång är du och hur mycket väger du? Själv är jag 1,60 och väger 56 kg. Brukar gå med 8-10 cm klackar och känner mig så kort om jag skulle ha ballerina. Har du något speciellt tips för oss ”korta” som kan visa att vi ser längre ut ?(förutom bootcut och hög midja)

Hej Cherie tack för att du uppskattar mina böcker. Jag förstår vad du menar med platta skor, jag är 162 cm lång men har aldrig tyckt det är ett problem. Att vara kort har jag alltid tyckt varit kvinnligt. Det viktigaste är att proportionerna stämmer mer än att se längre ut. Experimentera med korta och långa längder för att se var vad som passar din kropp. För mig passar ballerina till kjolar med vippig vidd. Var glad med din kropp ! Med vänlig hälsning Martina

Tycker att sömmen på byxbenen ser ”ursprungliga” ut. Har förstått att du är liten och kort. Har du behövt korta av dem och ifall så vem/hur har gjort det? Hur lång är du faktiskt? Man blir uppmuntrad av att sen stiliga kortare damer, när man själv inte heller är så lång.

Hej jag är 162 cm och har aldrig haft några problem med längden. Om du vill behålla originallängden på jeans vilket är snyggt som du säger, be en duktig skräddare lägga upp jeansen inifrån så överskotts längden hamnar på insidan i ett litet veck, Med vänlig hälsning Martina

Vackert! Älskar att läsa om allt mode och smaskiga köpdetaljer. Är just nu helt insöad på mode från TV-serien Revenge. Har just lokaliserat alla vackra klänningarna från det senaste avsnittet. http://dearlovable.blogspot.se/2012/04/revenge-dresses-from-engagement-photos.html
Vore så kul om DV skrev något om tv-mode, några planer där?
Trevlig helg! Ciao!

Vau, du är ursnygg. Skall köpa nya jeans och undrar vilket märke du kan rekommendera
(som finns att köpa i Stockholm). Bra passform och kvalitet.
Vacker omgivning. Vill du avslöja var det är?

Hej mina två favorit jeansmärken är Seven of all Mankind samt MIH. Vissa smala modeller gillar jag även från Mayla, V avenue, och Local Firm, Med vänlig hälsning Martina

Hej, vad snygg du är som alltid!
Ser att skorna lämnar sk ”tådekolletage”. Jag har läst någonstans att sydeuropeerna anser att en sko ska vara skuren på detta sätt medan vi här uppe i norra delen tycker att alla tårna ska vara dolda av skon. Jag har många skor med ”tådekolletage”, tycker det är snyggt! Har du hört detta och vad tycker du? Tack för bra blogg!

Hej Annie jag har inte hört det som någon generell regel, utan handlar nog mycket om designen och höjden på klacken att det blir fina proportioner. Jag tycker det är kvinnligt i pumps i alla fall, Med vänlig hälsning Martina

Skriv en kommentar