Nyheter från Milani!

 

Igår kväll var jag med jobbet på Gröna Lund och körde 5-kamp. Riktigt kul! När jag kom hem sent på kvällen så hängde det ett fint paket vid min dörr. Tjejerna på Everdea som distribuerar Milani cosmetics i Norden hade skickat över några nyheter. Låt oss ta en titt! 🙂

Så fint inslaget med små peppande meningar på varje produkt!

Först ut har vi en produkt jag varit jättepeppad på att testa enda sedan jag såg att den lanserades i USA. Most Loved Mattes är en ögonskuggspalett med 12 matta skuggor i jordnära toner. Det finns också en med skimrande skuggor om man hellre föredrar det. Jag gillar att köra matta skuggor till vardags och det här är verkligen en perfekt vardagspalett. Med matta skuggor kan man dra på ganska mycket färg utan att det ser ”för mycket ut” tycker jag.

Matta skuggor är också väldigt fint på dig som är lite äldre och kanske börjat få linjer runt ögonen eftersom de framhävs mindre då.

Den här paletten kostar 395kr och finns att köpa på HÄR (colorsvibe.se).

Nästa produkt är Stellar Light Highlighter som är en uppföljare till den här. Jag gillar tonerna bättre i den här paletten, dom är mer användbara.

Otroligt pigmenterade också! Superfina nu till sommarens solbränna. Tips är att applicera den ljusa/vita inne i ögonvrån och lite på brynbenet, det gör att man ser piggare ut. Den guldiga mittenfärgen är jättefin att applicera på nyckelben och axlar medan den roséfärgade är perfekt för lite glow på kindbenen 🙂

Priset ligger på 229kr

Sist ut har vi en palett med tre minisar av Milanis populära Rose Blush. Dom här är ju så fina så man knappt vill använda dom. Den vänstra har guldskimmer i sig medan de andra två är matta.

Priset ligger på 229kr och du hittar den HÄR.

LOADING..