Burj Khalifa

 

Hej! Nu är klockan efter midnatt här igen och vi har precis kommit hem till hotellet. Idag låg vi vid poolen hela förmiddagen och sen gick vi en sväng på gymmet. Det är så himla fint gym här på hotellet! Kan visa er sen om ni vill. Väldigt lyxigt hotell över lag och servicen är jättebra.

Innan vi gick ut för att äta middag så kikade vi på solnedgången från takbaren på vårt hotell. Fint va? 🙂 Älskar solnedgångar!

Sen tog vi en taxi till Dubai Mall med siktet inställt på Burj Khalifa. Det var några fler som hade planerat samma som oss 😉

Varje kvart är det show och det håller på från kl 18-23. Fontänen dansar i takt med musiken och Burj Khalifa blinkar. Så läckert!

Det är så svårt att ta in hur hög byggnaden faktiskt är! Nästan en kilometer. 828 meter och 164 våningar. Det är visst en rik indier som äger hela 22 st av lägenheterna (!).

Sjukt hur man kan få en så stor byggnad att se ut som en enda stor tv-skärm. Showerna varierade och eftersom vi satte oss och käkade på en restaurang precis bredvid så hann vi se flera stycken. Dom avslutade med en specialare som firande av det Kinesiska nyåret… den var helt galen. Jag satt och rös!!

Godnatt på er, nu är det dags att släcka lampan här. Imorgon väntar nya äventyr 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..