YSL Beauty på Arlanda

ANNONS
ANNONS

Godmorgon! 🙂 ledsen att jag inte kikade in här igår. Jag var på jobb från tidig imorgon till sen kväll inklusive middag så jag stupade i säng när jag kom hem. 

I förrgår var jag bjuden av YSL Beauty och Duty Free till Arlanda för att få träffa deras brittiska makeupartist Molly och kika på lite höstnyheter. YSL Beauty har fått en helt ny disk på Terminal 5 där dom har både smink, dofter och lite hudvård.

ANNONS
ANNONS

Jag visste faktiskt inte att YSL tar fram vissa produkter som endast säljs på flygplatser. Dessa dofter finns t.ex. bara på ett fåtal ställen och Arlanda är en av dem. Parfymerna har fått namn från olika ”kollektioner/trender” som skapats av Yves Saint Laurent så som ”tuxedo” och ”trench”.

Jag var sparsmakad med smink dagen till ära. För några år sedan hade jag jättesvårt med att någon annan sminkade mig men nu tycker jag att det är kul. Det är så skönt att bara få sitta och blunda medan någon annan sminkar, haha! Sen är det kul att se hur andra gör och vilka tekniker dom använder.

ANNONS
ANNONS

En av höstens nyheter är Liquid Lipsticks. Så himla fina! 

En annan nyhet är färgade mascaror, vissa även med glitter. Går att använda ensam eller ovanpå sin vanliga mascara för en kul effekt 🙂

Molly applicerade bland annat Liquid Lipstick på mig.

ANNONS
ANNONS

Jag älskade den här färgen! Riktig höst-röd 🙂 har ni sett att applikatorn ser lite annorlunda ut? Den är rätt så hård och platt, det tog mig en stund att vänja mig vid det, men det är lättare att få till skarpa linjer än med en rund applikator tycker jag!

Jag blev också bjuden på goda praliner 🙂 Tusen tack YSL och Duty Free för att jag fick komma förbi! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..