Feline Instinct

 

Sephora hade ett pressevent tillsammans med Vass PR i förra veckan där dom visade upp nyheter som kommer i höst. Jag hade tänkt att gå men fick skippa det då jag hade så mycket på jobbet. Trist! men nu har jag i alla fall mottagit information om vad som kommer och även fått testa några av produkterna.

Bland annat så kommer den här ögonskuggspaletten (+ en till variant med varma toner) som fångade min uppmärksamhet. Så fina skuggor men den har också en sjuk smart grej som fler paletter borde ha..

Nämligen en sån här rengöringssvamp. Jag vet inte riktigt vad dom heter men jag har en från märket VeraMona sen tidigare och dom är grymma!

Man drar alltså penseln (med ögonskugga) några varv över svampen och skuggan försvinner. Så jäkla bra när man inte orkar göra ren (eller släpa) flera ögonskuggspenslar. Den gör såklart inte penseln lika ren som när man tvättar med vatten och rengöring men tillräckligt ren så att man kan ta en ljus skugga efter en mörk utan att det blir mixat. Man kan även ta ut svampen och rengöra den.

LOADING..