YOGA IN THE SUN

Så klart hade jag med mig en del yogakläder till Sri Lanka. Vi yogade faktiskt ganska många mornar, ibland hittade man yoga studios nära hotellen vi bodde på, annars körde jag lite själv bara för att röra på mig. Det sista hotellet vi bodde på hade en så otroligt fin trädgård så man kunde yoga på gräsmattan eller på den här vackra bron. Yoga utomhus borde man göra oftare!

Of course I had brought with me some yoga wear to Sri Lanka. We did practice quite a few times during this trip, sometimes we found a yogastudio near by the hotels we stayed at, or I just practiced by my self. Just to move and stretch. The last hotel we stayed at had such a beautiful garden so you could practice on the lawn and on this beautiful bridge. This year I want to do more yoga outside!

Tights and top, Casall

LOADING..