COCOON RESORT & VILLAS

Sist men inte minst.. Hehe, vi sparade det lyxigaste hotellet till sist. Efter att ha tagit oss ner längst kusten tog vi en tre timmars bilfärd upp igen närmare Colombo som vi flyger hem ifrån. Vi hamnade i Bentota på Cocoon Resort & Villa, ett super härligt hotell där vi njöt som bara den! Vi hängde mest vid poolen dessa tre dagar och njöt av god mat och helt underbart väder! KRAM!

Last but not least.. Hehe, we saved the best for last I guess! After going down the coast line we took a three hour car ride back up the coast closer to Colombo where we were flying home from. We ended up in Bentota at Cocoon Resort & Villas, such a beautiful place that we really enjoyed! We spent most of our time by the pool, relaxed, had lots of great food and amazing sunny weather! LOVE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..