BUNGALOW BLISS

Två nätter i djungeln! Vi fick åka en bit från förra hotellet och kom fram till vårt nästa hotel där vi fick vår fina lilla bungalow. Det var så fint och grönt och härligt att vara omringad av så mycket natur. På nätterna somnade man till ljudet av vågor och syrsor… Det var som en liten mini-by som var ganska utspridd med restauranger, bungalows, pool och små stigar ner till stranden. KRAM!

Two nights in the jungle! We had quite a drive from our last hotel to this one where we checked in to our little and cozy bungalow. It was so beautiful here, green and quiet and surrounded by so much nature. At night you fel asleep to the sounds of the waves and crickets.. It was like a mini-village with bungalows all spread out, restaurants, pool and small paths leading to the beach. LOVE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..