NEW YEARS EVE

Så redo för nyårsafton nu! Vi reser ju inatt, men klart vi hinner med att fira lite också! Åh vilket år det varit! Är så glad för allt jag lärt mig i år.. Ja, det känns faktiskt som ett lärorikt år. Yogalärare-utbildnigen i Paris är såklart en stor del av det hela, men jag tycker jag lärt mig SÅ mycket om mig själv och det gör mig glad! Jag har också vågat mycket det här året, om jag ser tillbaks några år trodde jag inte att jag skulle våga stå och undervisa en hel yogasal full med elever.. Jag har lärt mig att man kan bara man vill, och bara ens hjärta är med en hela vägen. KRAM på er och GOTT NYTT ÅR!

I’m so ready for New Years eve! We’re travelling tonight, but we have some time to celebrate at least! Oh what a year it’s been! I’m so thankful for everything that I’ve learn this year.. Yup, I think it’s been an educational year. The Yoga Teacher training in Paris is of course a big part of it, but I’ve also learn so much about myself and that makes me so happy! I have also dared a lot this year, if I look back a few years I never would’ve thought that I would be teaching big yoga classes.. I’ve learnt that you can do whatever you want, as long as your heart is with you all the way! LOVE to you all, and a HAPPY NEW YEAR!

Dress, Dry Lake / Shoes, Blankens / Clutch, Twist & Tango

LOADING..