TWO NIGHTS IN MATARA

Hej från Turtle beach i Matara! Nu har vi bott två nätter på ett super mysigt hotel, vi har hyrt moppe och åkt runt en del till öde stränder och upptäkt så mycket fint 🙂 Vi är helt överens om att det blir fler resor till Sri Lanka! Bredvid vårt hotell ligger The Doctors’ House där vi yogat på mornarna före frukost, och käkat så god mat på kvällarna. Imorn bitti blir det surf för hela slanten! Vi kommer också snart åka till vårt nästa boende som är lite mer öde.. Lite osäker på hur bra wifi vi kommer ha där, men får uppdatera sen när jag kan 🙂 Fler bilder snart! KRAM

Hi from Turtle beach in Matara! We’ve just spent two nights at a cozy hotel, we’ve been exploring and finding empty beaches by scooter and seen so many beautiful places! We are sooo coming back to Sri Lanka! Next to our hotel there’s a place called The Doctors’ House where we’ve been to yoga in the mornings before breakfast. Tomorrow it’s time for surfing!! We’re also soon leaving to our next hotel which is in the middle of the jungle, so I’m not sure about the wifi there – just so you know! More pics soon! LOVE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..