OUTDOOR SHOWERS

Alla duschar borde vara utomhusduschar! På vårt hotellrum i Matara har vi ett underbart utomhus-badrum som är lika stort som hela sovrummet! Man borstar tänderna under bar himmel på kvällen, och kan till och med sola när man går på toaletten 🙂 Haha!
Just när det är utomhusdusch känns det extra viktigt med produkter som inte är farliga för miljön.. Jag har precis fått prova produkter från DermOrganic och tycker de funkar så himla bra på mitt hår! Jag har använt masken efter en dag i saltvatten och den ger så mycket fukt och glans! DermOrganics’ produkter är dessutom inte bara ekologiskt utan även veganskt! Det ni! KRAM!

All showers should be outdoors! In our hotel room here in Matara the bathroom is outside and as big as the bedroom! We brush our teeth under stars at night, and you can even get a nice tan when on the toilet.. Haha! 
When showering outdoors it feels extra important with products that are harmless fror the environment.. I’m just now trying out DermaOrganic and they work really well on my hair! I’ve done the hair masque on a day after ocean swims and it gives so much moisture and shine. DermOrganics products are not only ecological but also vegan! How good!? LOVE!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..