FIRST DAYS IN SRI LANKA

I lördags eftermiddag lanade vi på Sri Lanka, trötta och bleka, men såå glada! Äntligen i värmen!!! Våra första två dagar bodde vi i Unawatuna precis på stranden! Ja, de flesta bilderna är på de underbara fruktstånden, men vi är fortfarande så himla bleka haha! Jobbar på’t! Vi har redan hunnit bada en massa, fira jul på stranden, ätit såååå mycket god mat, och gått på Yoga. Jag har nog hamnat i himmelen – det ligger ju en yogastudio runt varje hörn! Helt underbart!

Idag kom vi till Turtle Beach! Bilder härifrån kommer snart! KRAM (och håll tummarna nu att vi får se vilda sköldpaddor när vi snorklar)

Saturday afternoon we arrived in Sri Lanka, tired and pale, but soooo happy! Finally in the heat! Our first couple of days we stayed in Unawatuna, just by the beach! Yes, most of the pictures are of the fruit-stands, we’re still so pale! Haha, but working on it! We’ve already taken lots of swims in the ocean, celebrated X-mas on the beach, had soooo much yummy food, and been to Yoga. I think I might be in heaven – there’s a Yoga studio on like every corner! Love it!

Today we arrived at Turtle beach! Pics from here soon! LOVE (and cross your fingers that we’ll see turtles when snorkling tomorrow)

LOADING..