MAGIC

Hur spirituell är du? Jag tycker jag är ganska lagom spirituell och väldigt nyfiken :) Ibland grottar jag ner mig i böcker här hemma, läser, mediterar och använder mina ‘oracle cards’ för att hitta svar.  Det är otroligt avkopplande och spännande på samma gång. Om någon blir för flummig och det blir för svårt att förstå så kan jag inte ta in det eller tro på det. Därför gillar jag att utforska det själv, eller med en nära vän.
Jag tror på att det finns riktig magi där ute, och inne i våra kroppar.. Energier och chakran som talar till oss och till dom runtomkring oss som är öppna och lyssnar. Som man säger ‘the universe has your back’ och det kan vara väldigt tröstande ibland.
Nu hoppar vi på planet till Sri Lanka! Ses där! KRAM

How spiritual are you? I think I’m just the right amount and really curious 🙂 Sometimes I dig in to my books here at home, read, meditate and use my ‘oracle cards’ to find answers. It is so relaxing and exciting at the same time. If I meet someone who is too much and really goes bananas on the spiritual stuff and it’s difficult to understand, then I can’t take it in or believe it. So i like to explore it by myself of with a close friend.
I think there is magic out there, and in our bodies.. Energies and chakras that speak to us and to those around us who are open to it and who listen. As they say ‘the universe has your back’ and it can be really comforting sometimes.
Ok, now we’re jumping on the flight to Sri Lanka. See you there! LOVE

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..