COLD SUN

Visst är det ok att börja packa tre dagar innan man åker? Hehe, lite peppad kanske!? Idag har jag börjat pack inför resan, känns lite som att man liksom redan är på väg när man packar.
Här är lite bilder från en kall men solig dag med Rebecka Rynefelt. Den här jakan har blivit en riktig favvo, den är såå varm och färger piggar upp vem som helst! Kommer bli härligt med sol och VÄRME snart, inte sol och minusgrader. Hoppas ni har en fin onsdag! KRAM

It’s OK to start packing three days before leaving right? Hehe, excited anyone..!? Yes, I’ve just started packing for Sri Lanka, I think it makes it feel like you’re already on your way when you start packing! 
Here are some photos from a sunny but cold day with Rebecka Rynefelt. This jacket is one of my faves now, it’s so warm and the color brightens everything up! So looking forwards to sun and WARM weather, not sun and below zero degrees.. Hope you’re having a beautiful Wednesday! LOVE

Jeans, H&M / Sweater, Twist & Tango / Jacket, J.Lindeberg / Shoes, Adidas Originals
Photos by Rebecka Rynefelt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..