WEST COAST WINDS

Det är SÅ underbart att vara här! Viktors syster bor på Tjörn vid havet. Så fort man kliver ut ur bilen så infinner sig ett lugn. Det är så tyst, fridfullt, vackert.. Vi spelar spel och äter gott och idag ska vi ha julmys! Det blåser ju en del här på västkusten men vad gör det när man har brasa, nära och kära inne 🙂 Önskar er alla en fin helg! KRAM!

I love it here! Viktors sister lives on Tjörn just by the sea. As soon as you step out of the car you feel so peaceful. It is quiet, calm, beautiful here.. We’re playing boardgames and eating yummy food and today we’re going to have a mini Xmas celebration. There’s quite a lot of winds here on the west coast, but what does that matter when you have an open fire, friends and family inside? 🙂 Wish you all a beautiful weekend! LOVE!

Jacket, Cords / Sweater, Lindex / Jeans, Weekday / Shoes, Flattered

Photos by Ulrika Göransson

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..